Cvičení s Mufíkem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Cvičení s Mufíkem

> Termín

06.01.2016-30.06.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3

> Popis

vičení rodičů s dětmi je velice oblíbenou formou společných činností s dětmi od dvou let. Známou osobností a propagátorkou tohoto cvičení v naší republice je prof.Jana Berdychová. Hlavním cílem cvičení rodičů a dětí je systematicky rozvíjet pohybové dovednosti dětí ve spolupráci s jejich rodiči a podporovat kladný vztah k pohybu jako součást zdravého způsobu života. Společné cvičení s vlastním dítětem je prospěšné jak pro dítě, tak pro rodiče. Protože dítě nedokáže udržet pozornost delší dobu, skládá se cvičení z mnoha drobných her a krátkých motivovaných činností ve spolupráci s rodiči. Struktura a obsah cvičební lekce závisí na složení skupiny dětí i dospělých, spontánní a řízené činnosti se střídají a přítomnost rodičů umožňuje různé varianty cvičení. Uvítáme rodiče s dětmi ve věku 2 – 3 roky (včetně). Naše hodiny jsou plné zábavy a her, ve kterých děti nenásilnou formou učíme základní fyzické dovednosti, jako běh, skoky, hody, koordinaci, obratnost, rozvoj motoriky atd. Cvičení probíhá v tělocvičně Masarykovy ZŠ Zemědělská 29. K dispozici máme veškeré tělocvičné vybavení jak tradiční, tak i netradiční. Děti se seznámí s žíněnkami, kruhy, lavičkami, švédskou bednou, žebřinami, kozou, švihadly, obručemi, overbally, trampolínkou, padákem, barevnými balonky, skákacím pytlem či chůdičkami. Každá hodina cvičení pro rodiče s dětmi je provázena veselými říkankami a písničkami s kamarádem Mufíkem. V závěru hodiny dětem hrajeme krátkou pohádku, při které dochází ke zklidnění a uvolnění organismu. Přibližně jednou za čtvrt roku je zařazena netradiční hodina, kdy děti např. hledají velikonoční poklad, hrají si na zvířátka, nebo dopravní prostředky, pořádáme olympiádu, mikulášskou, dětský den, děti se mohou zúčastnit i mini atletických závodů apod. Co s sebou? - tričko, krátké nebo dlouhé elastické kalhoty (dle počasí), - obuv do tělocvičny (bez černé podrážky) - malé pití

> Otevírací doba

každou středu 17.00 - 18.00 hod.

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: v tělocvičně na Masarykově ZŠ Zemědělská 29

> Komentáře