Ski areál Nella Bartošovice v Orlických horách | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ski areál Nella Bartošovice v Orlických horách

> Otevřeno

leden, únor, březen, prosinec

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Ski areál Bartošovice (Lyžařský areál Nella), je umístěn v malebném prostředí Orlických hor. Po celý týden jsou vám k dispozici 2 vleky. Navíc ve středu, v pátek a v sobotu si zde užijete večerní lyžování. Skiareál Nella v Bartošovicích disponuje dvěma lyžařskými vleky a třemi, rolbou upravovanými a uměle dosněžovanými sjezdovkami. Delší vlek (400m) má osvětlení, a je tak vhodný i pro večerní lyžování, které se zde koná pravidelně každou středu, pátek a sobotu od 18:30h do 20:30 hodin. Pro skupiny je telefonicky možné domluvit i jiné termíny. Zakoupit se dá jak celovečerní permanentka, tak pouze bodové jízdné. Dole u vleku je možné zakoupit občerstvení a posedět ve zastřešeném proskleném bufetu s výhledem na sjezdovku. Zde se také lze připojit na wifi, která je zdarma! Areál je vhodný jak pro lyžaře nebo snowboardisty začátečníky (kteří se mohou naučit základům, či zdokonalit své dovednosti ve zdejší lyžařské škole, jenž je součástí areálu), tak pro zkušenější lyžaře a zvláště pak pro rodiny s dětmi. Speciálně pro snowboardisty je připraven přilehlý snowpark, kde naleznete nemálo překážek, skoků a railů - , big air, 4m kládu, 4m bednu, 3m railbow a 6 m dlouhé zábradlí. Snowparková sjezdovka je rolbována a skoky i překážky udržovány a dosněžovány pomocí nejnovějších technologií umělého zasněžování. Pár metrů od vleku je parkoviště pro cca 40 aut a Horská chalupa "U Nás", kde je možné se najíst a ubytovat. Součástí lyžařského areálu je i lyžařská a snowboardová škola, kde ochotní a milí lektoři naučí lyžovat nejen vaše děti, ale i vás. K výuce začátečníků je k dispozici nekonečné lano a pro menší děti jsou v prostoru lyžařské školy připravena veselá zvířátka a jiné pestré pomůcky, které zajisté napomohou k tomu, že si vaše děti lyžování od prvního okamžiku zamilují. Pro větší děti a zdatnější lyžaře nabízí lyžařská škola též zdokonalovací lekce na hlavním vleku.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Bartošovice v Orlických horách
E-mail: [email protected]

> Komentáře