Svíčkárna, čokoládovna a minizoo Rodas Šestajovice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Svíčkárna, čokoládovna a minizoo Rodas Šestajovice

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4.2  (6x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

V areálu svíčkárny Rodas můžete navštívit různé výrobní dílny, ve kterých si můžete sami vyrábět, tvořit a zdobit: svíčky, mýdla, koupelové soli, voskové pastelky, perníky a belgické čokolády. Také si můžete pohladit zvířátka, která žijí na zdejší minifarmě. Nahlédněte do výroby svíček při exkurzi ve svíčkárně Rodas v Šestajovicích a zkuste si vyrobit svou vlastní. Pro širokou veřejnost se zde nabízí výroba svíček, můžete sami vyrábět a tvořit ve výrobních dílnách a k tomu zhlédnout podrobnou videoreportáž o výrobě uvedených produktů. Výrobní dílny a podniková prodejna jsou otevřeny vždy o víkendu od 10 do 18 hodin. Ceny jednotlivých výrob jsou od 10 Kč. Vypravit se můžete také na naučné exkurze do výroby. Ty jsou pořádány od října do prosince (přesný přehled naleznete na webových stánkách podniku). Zároveň je možná prohlídka minifarmy. Chovají se zde shetlandští poníci, holandské mini kozičky, kvésánské mini ovečky, gottigenská mini prasátka, sovy pálené, bažanti, husy labutí, zdrobnělé slepičky a další. Nově je otevřena v areálu svíčkárny čokoládovna, kde si můžete sami odlévat tabulky z belgické čokolády a sami si ji ozdobit dle své chutě a fantazie.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Šestajovice
Ulice: Na Balkáně 211
Telefon: 281 962 341
E-mail: [email protected]

> Komentáře