Lyžařské středisko Telnice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Lyžařské středisko Telnice

> Otevřeno

leden, únor, březen, prosinec

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Oblíbeným rekreačním místem obyvatel Ústí nad Labem je asi 20 km vzdálené středisko Zadní Telnice. Čeká na vás 7 lyžařských vleků o celkové kapacitě 3.500 osob za hodinu a 4250 metrů sjezdových tratí. Zadní Telnice je nejvýchodněji položené lyžařské středisko v Krušných horách, které se může pyšnit bohatou tradicí sjezdového lyžování. Šest místních vleků, mající délku od 150 do 900 metrů, nabízí několik propojených sjezdovek všech druhů obtížnosti. Večerní lyžování nabízí vlek Slalomář a Meva I. V areálu je k dispozici také lyžařská škola. Všechny tratě jsou uměle zasněžovány a upravovány dvěmi sněhovými rolbami. Středisko Telnice je součástí Krušnohorské bílé stopy. Celková trasa Krušnohorské bílé stopy včetně tratí v jednotlivých střediscích je 252 km. Středisko je propojeno při příznivých podmínkách na Komáří vížku a dále potom na Cínovec a nebo běžeckých okruhů na Adolfově (2, 3, 4, 5 a 7 km okruhy). V posledních letech je dost oblíbená i trasa na Nakléřov, Panenskou a dále do Tisé. Směrem na Nakléřov je taky krásný okruh kolem Jeleního vrchu. Díky méně příznivému klimatu lyžařská sezona začíná v polovině prosince a obvykle trvá do března. Provozovatelem je Ski klub Telnice. Středisko je velmi dobře dostupné z Ústí nad Labem, hlavního města celého severozápadního regionu vzdáleného pouze 18 km.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Telnice
Ulice: Zadní Telnice 52
E-mail: [email protected]

> Komentáře