SnowKidz park v Mariánských Lázních | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

SnowKidz park v Mariánských Lázních

> Otevřeno

leden, únor, březen, prosinec

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Ve SnowKids parku se vaše ratolesti naučí prvním základům lyžování nebo snowboardingu. Výuka probíhá vždy hravou a zábavnou formou s využitím barevných a atraktivních pomůcek a hraček, pod vedením instruktorů speciálně vyškolených na dětskou metodiku. Výuka v SnowKidz parku probíhá vždy hravou a zábavnou formou s využitím barevných a atraktivních pomůcek a hraček, pod vedením instruktorů speciálně vyškolených na dětskou metodiku. Vše je motivováno postavičkami SnowKidz a pohádkovými postavami, které děti dobře znají, zvířátky, různými typy sportů, atp. Za dosažené úspěchy jsou děti průběžně odměňovány a tím motivovány k dalšímu pokroku. Na závěr výuky získá každý malý lyžař nebo snowboardista diplom nebo certifikát a věcné dárky. Samozřejmou součástí výuky jsou odpočinkové pauzy, jejichž součástí jsou hry bez lyží nebo snowboardu, koulování, bobování, stavění sněhuláků, návštěva sněhového hradu, atp. Po zvládnutí základních dovedností ve SNOWKIDZ parku pokračují malí lyžaři nebo snowboardisté na lanový vlek, poté na větší sjezdovku s vlekem talířovým, popř. sedačkovou lanovkou. Vybavení parku: 30 metrů dlouhý pohyblivý koberec pro maximální pohodlí při přepravě na svah lyžařský kolotoč pro začátečníky 50 metrů dlouhý provazový vlek pro zkušenější dráha pro sjezd v nafukovacích duších pohádkové a zvířecí slalomové dráhy s podjezdy a tunely moderní výukové pomůcky pro děti dětský koutek s vyhřívanou hernou půjčovna a prodejna dětského lyžařského vybavení

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Mariánské Lázně
Ulice: Skiareál Mariánky, Dusíkova

> Komentáře