Ski areál Tanvaldský Špičák | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ski areál Tanvaldský Špičák

> Otevřeno

leden, únor, březen, prosinec

> Hodnocení

4  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Ski areál Tanvaldský Špičák je největším lyžařským areálem v Jizerských horách. Středisko disponuje sjezdovými tratěmi takové kvality, že se zde pořádají i závody evropské úrovně. Pro nejmenší lyžaře a jejich výuku v areálu naleznete pojízdný koberec Sunkid. Tanvaldský Špičák je největší lyžařský areál v Jizerských horách, který nabízí 6 km sjezdových tratí všech stupňů obtížnosti s technickým zasněžováním v celé délce. Pro váš komfort je připravena čtyřsedačková lanová dráha a bezdotykový odbavovací systém. Tanvaldský Špičák II je idální pro výuku malých lyžařů – uzavřený prostor s pojízdným koberecem, dětský vlek s mnoha atrakcemi. Pro děti slouží také přepravní pás SunKid a dětské hřiště TŠ 2. Novinkou je nová sjezdovka Kostelní, která měří 1150 metrů, má převýšení zhruba 220 metrů a šířku 45 metrů. Úsek navíc umožní doopravdy propojit trasy Špičák I a Špičák II pro celou rodinu. Díky nové sjezdovce se totiž méně zdatní lyžaři vyhnou obtížné pasáži. Jméno vzniklo díky výhledu na zdejší dva kostely. Večerní lyžování využijete na lyžařském vleku Zalomený – Tanvaldský Špičák II. V Albrechticích je možné nastoupit do stop Jizerské magistrály. Dostatek parkovacích míst, která jsou zdarma a přímo u nástupu na přepravní zařízení. Ve Ski areálu Tanvaldský Špičák naleznete hned 2 pobočky SKI Bižu Sport. Na parkovišti u lanovky (Tanvaldský Špičák I) je umístěna půjčovna vybavení a ski servis Montana. Druhá pobočka je na parkovišti Tanvaldského Špičáku II a nabízí půjčovnu a lyžařskou školu. Výuka probíhá na dětském vleku či na uzavřeném dětském hřišti, které je vybaveno 20metrovým pojízdným koberce. Pouze škola SKI Bižu School nabízí po dobu výuky jízdné zdarma a přednost na vlecích. Díky novému odbavovacímu systému v Bedřichově je Tanvaldský Špičák propojen s dalšími ski areály v Jizerkách - Severákem a Bedřichovem, jedním skipasem. Středisko je přímo napojeno na běžecké tratě Jizerské magistrály, a to spojnicí ze Sedla pod Špičákem na Knajpu o délce 6 km, která je průběžně strojně upravována. Propojením ski areálů Tanvaldský Špičák a Severák vznikla Skiaréna Jizerky s jednotným odbavovacím systémem (společným skipasem) a skibusem.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Albrechtice v Jizerských horách
Ulice: Tanvaldský Špičák

> Komentáře