Ski areál Annaberg- Andělská Hora | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ski areál Annaberg- Andělská Hora

> Otevřeno

leden, únor, březen, prosinec

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Ve Ski areálu v Andělské Hoře jsou všechny sjezdovky uměle zasněžované (mimo slunečné sjezdovky). Areál je vybaven snowparkem s 13-ti profesionálními překážkami a měřenou slalomovou tratí. Hlavní sjezdovka u vleku je osvětlená pro noční lyžování a má převýšení 125 m. Ve spodní části areálu se nachází dětské lyžařské hřiště, vybavené lyžařským pásem v délce 50 m a dětským lyžařskmý vlekem, nad kterým je umístěn Apres ski bar s posezením. Na prostorném zpevněném parkovišti se nachází srub se zázemím, toaletami, který je situován v blízkosti spodní tanice vleku. Dětské hřiště se nachází ve spodní části areálu u terasy z občerstvením. Je vybaveno Dětským lyžařským pásem o délce 35 metrů pro snadnou výuku nejmeších lyžařů. Dále dětským vlekem, herními a slalomovými prvky, dětským domečkem na hraní. Hřiště je zpřístupněno všem malým lyžařům za 50 Kč na celý den Snowboard park se 12 profi překážkami a skoky…Snowboard park se nachází v horní části sjezdovky u hlavního vleku. Park je vybaven 12-ti profi překážkami. Řada z nich je pro méně zkušené, ostatní pro ostřílené snowboardisty. 25. ledna se zde uspořádají závody na překážkách King of Annaberg II. Park je uměle zasněžovaný a pravidelně udržovaný. Občerstvení v Apres ski baru na terase nad lyžařským hřištěm… Něco na zahřátí? Vyzkoušejte výborné horké drinky od Jelínka či pravé italské Bombardíno, silné presso Dalmayr a ostatní dobroty v našich bufetech! K posezení slouží terasa na výsluní ve spodní části sjezdovky.

> Otevírací doba

Dle sněhových podmínek: http://www.annaberg.cz/clanek/provozni-doba-vleku-v-suche-rudne-a-andelske-hore-2014-2015-89

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Andělská Hora
Ulice: Andělská Hora
Telefon: 774 655 776
E-mail: [email protected]

> Komentáře