Ski areál Tesák v Hostýnských vrších | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ski areál Tesák v Hostýnských vrších

> Otevřeno

leden, únor, březen

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Mezi Bystřicí pod Hostýnem a Vsetínem na Kroměřížsku najdete lyžařský areál Tesák, který je provozován ve dvou lokalitách. Ski areál Tesák se nachází v nadmořské výšce 750 m n. m. v přírodním parku Hostýnské vrchy mezi Vsetínem a Bystřicí pod Hostýnem, přibližně 20 km na severozápad od Vsetína a 7 km od Bystřice pod Hostýnem. Orientace svahů Cvičná louka na jihovýchod a Kyčera na severozápad. Lokalita Cvičná louka má 2 vleky s plynulou regulací rychlosti včetně zasněžování technickým sněhem. Využít zde můžete také večerní lyžování. Pro méně zdatnější lyžaře a malé děti je k dispozici lyžařská škola. Lokalita Kyčera nabízí velkou sjezdovku pro pokročilé lyžaře s možností využití 3 různě náročných svahů, které jsou pravidelně upravovány sněžným pásovým vozidlem. Všechny tři sjezdovky shodně končí na nástupní stanici vleku. Díky umělému osvětlení si můžete užívat lyžování dlouho do noci. Po předchozí domluvě je možné využít místní půjčovnu lyží a skiservis. Parkoviště pro osobní dopravu je pravidelně udržováno v dostatečné kapacitě, krom toho sem pravidelně jezdí linky veřejné autobusové dopravy.

> Otevírací doba

Leden - Březen
pondělí - úterý 09:00 - 16:00
středa 09:00 - 20:00
čtvrtek 09:00 - 16:00
pátek - sobota 09:00 - 20:00
neděle 09:00 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Chvalčov
Ulice: Obřanská 145
Telefon: 604 582 579
E-mail: [email protected]

> Komentáře