Jen počkej, zajíci! - velká lední show | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jen počkej, zajíci! - velká lední show

> Termín

12.12.2015

> Hodnocení

4.5  (2x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Pro velký úspěch premiérového turné se lední show JEN POČKEJ, ZAJÍCI! vrací s 10 exkluzivními představeními v 5 městech ČR na podzim 2015! Legendární postavičky Vlka a Zajíce z proslulého ruského animovaného seriálu ožívají v unikátní show na ledě. Velkovýpravná podívaná pro celou rodinu vznikla v přímé spolupráci s Alexejem Kotěnočkinem, synem Vjačeslava Kotěnočkina, původního autora slavných postaviček a jejich příběhů. Originální představení, v němž kromě původní hudby zazní také hity Karla Gotta, skupiny Kabát nebo Ivety Bartošové, nabízí krasobruslařskou podívanou se slavnými gagy hlavních postav: Vlka a Zajíce. Jako mávnutím kouzelného proutku se ocitneme v nejrůznějších dramatických i komických momentech. Navštívíme Lunapark, kde se povozíme na Ruském kole. Pobavíme se u vystoupení kouzelníka a také se budeme trochu bát, když nás přepadnou piráti. Nebude chybět dobrodružství na Divokém západě. A kdo ví, třeba nás potká Baba Jaga a třeba bude nakonec i velká svatba. Obrovská scéna, překrásné dekorace a více než 300 kostýmů jsou skutečnou pastvou pro oči. Scénu doplňuje velkoplošná projekce, kde mimo jiné uvidíte i scénky z původních dílů seriálu, které budou dotvářet příběh speciálně napsaný p. Kotěnočkinem pro naši lední show. Dějem provází živě Michal Nesvadba a dechberoucí krasobruslařská sóla předvede Tomáš Verner a letos nově také dvojnásobný Mistr Evropy v Krasobruslení Jozef Sabovčík, který je prvním krasobruslařem, který na mezinárodní soutěži skočil čtverný skok. Vlk, Zajíc a jejich přátelé nám přinášejí představení pro všechny věkové skupiny s notoricky známými skladbami i novou speciálně připravenou hudbou, tancem a především špičkovým krasobruslením v podání více než 50 předních českých krasobruslařů včetně 10 dětských rolí. Nenechte si ujít tuto show a spatřete oživlé legendární animované postavičky Vlka, Zajíce a jejich přátel! Vstupenky je možné objednat - https://vstupenky.ticket-art.cz/pro-deti/jen-pockej-zajici-show-na-lede-2015-praha-10750/.

> Otevírací doba

13:30 a 17:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 7 - Holešovice
Ulice: Tipsport arena Praha, Za Elektrárnou 419

> Komentáře