Jak se rodí betlémy v Muzeu Karlova mostu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jak se rodí betlémy v Muzeu Karlova mostu

> Termín

29.11.2015 - 3.2.2016

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Vánoční stromek se slaměnými ozdobami, adventní věnec a na něm svíčky, vůně skořice a cukroví – to jsou Vánoce v Muzeu Karlova mostu. Součástí Vánoc je neodmyslitelně také betlém – scenérie krajiny, v níž se uprostřed chléva mezi zvířaty narodil Ježíšek, za kterým se vydávají lidé ze všech koutů světa. Variací na toto téma existují desítky. Ty nejtypičtější betlémy, kterými dodnes v předvánočním čase zdobíme české domácnosti, ale hlavně ukázky jak se betlémy rodí, uvidíte od 29. 11. 2015 do 3. 2. 2016 v Muzeu Karlova mostu v Praze. AKCE PRO RODINY v době výstavy Jak se rodí betlémy platí ve všední dny, kromě 24. a 25. 12. 2015, 31. 12. 2015, 1. 1. a 6. 1. 2016. RODINA ZÍSKÁ v ceně vstupenky do Muzea Karlova mostu PLAVBU Pražskými Benátkami zcela ZDARMA. Vstupné pro rodinu (2 dospělí + 2 děti) je možné zakoupit za 480 Kč. Vstupné: Plné 170 Kč Snížené 70 Kč Děti do 6 let zdarma (snížené vstupné platí pro: děti od 6 - do 15 let věku, studenty s platným průkazem, senioři 60+)

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Křižovnické náměstí 3

> Komentáře