Dvůr Střítež | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dvůr Střítež

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

3.8  (9x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Dvůr Střítež - restaurace, hotel a zábavně-sportovní centrum zaměřeného zejména na rodiny s dětmi. V areálu najdete komplexní nabídku různých atraktivit pro dospělé i děti s různou mírou obtížnosti a bezprostřední kontakt s různými zvířaty. Areál vznikl přestavbou bývalého valdštejnského statku ve Stříteži, cca 1 km od Třebíče. Vše je uzpůsobeno s ohledem na maximální pohodlí hostů. V areálu najdete řadu možností jak strávit volný čas, zejména s dětmi, a načerpat sílu a energii. Najdete zde mnoho atraktivit, které Vaše děti zabaví a umožní jim bezpečné a intenzivní pohybové aktivity. V areálu najdete příjemné posezení, jak v útulné restauraci, na terase tak i v kryté herně pro děti. Centrum pro děti U našeho hotelu jsme pro bohaté vyžití vašich dětí a využití jejich volného času otevřeli v červenci letošního roku 2013 velké zábavní dětské centrum které má čtyři samostatné části které je však možné využívat dohromady vzhledem k tomu, že jsou v těsné blízkosti hotelu nebo přímo v jeho prostorách. Děti si mohou vyzkoušet svoji šikovnost a sportovní zdatnost. Velký krytý dětský zábavní park Nově otevřený dětský zábavní park otevřený v prostorách hotelu. Nabízí dětem sportovní vyžití na velké spoustě atrakcí bez ohledu na to jaké je venku počasí. V našem krytém zábavním parku pro děti naleznete prolézací labyrint, skluzavku a tobogán, balónkový bazén, dráhu na šlapací autíčka, lezecké stěny, trampolíny, malou laboratoř a prostor pro hraní batolat. Podrobnější informace naleznete na stránce Dětský zábavní park. Venkovní dětské hřiště, dětský koutek Venkovní dětské hřiště má na podkladu vyhlazené drobné oblázky pro zvýšení ochrany bezpečí dětí při lezení po dvou multifunkčních dětských hřištích –sestavách. Na první je skluzavka, tobogán, provazový žebřík a dřevěná lezecká stěna. V druhé sestavě je se skluzavkou, lezeckou stěnou, šplhací tyčí a lanovou konstrukcí. Venkovní dětské hřiště je v těsné blízkosti letní zahrádky odkud mohou rodiče v pohodě kontrolovat a sledovat svoje děti při svém oblíbeném občerstvení nebo jídle z naší restaurace. Dětský koutek s živými zvířaty Děti si u nás mohou prohlédnout a pohladit si naše čtyřnohé přátele a zvířátka . Máme ve výběhu oslicí Klárinkou, poníky Bárou a Matesem a několik kamerunských koz v jejich samostatném výběhu.

> Otevírací doba

Dětský zábavní park je otevřený čtvrtek až neděle v době od 14.00 do 19.00 hodin
Jinak dle webu

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Střítež
Ulice: Střítež 156
Telefon: 564 571 171, 564 571 174
E-mail: [email protected]

> Komentáře