KIDDUM - LEGO vzdělávací centrum | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

KIDDUM - LEGO vzdělávací centrum

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

3  (2x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Vzdělávací kurzy pro děti – LEGO koutek – narozeninové oslavy – anglická školka LEGO EDUCATION KURZY PRO DĚTI Pořádáme ranní, odpolední a večerní kurzy s využitím metodiky LEGO Education pod vedením kvalifikovaných českých, anglických a ruských instruktorů. Využíváme komplexní metodiku a učební plány od společnosti LEGO Education. Ta usiluje o harmonický rozvoj dětí k tvořivosti a sociálním dovednostem stejně jako k získávání vědomostí. Děti ve věku 3-12 let se obeznamují s techničtějšími aspekty světa a vědami, které jsou jim představovány přirozeně a v kontextu. V závislosti na věku dětí se postupně naučí chápat jednoduché i složitější mechanismy, aby své dovednosti využily například ke zkonstruování autíčka na setrvačník, nebo následně jednoduchého i složitějšího robota, kterého si samy naprogramují. LEGO koutek Vzhledem k příhodné lokalitě přímo naproti OC Atrium Flora (Vinohradská, Praha 3) celou jednu místnost věnujeme volné hře dětí s legem. Je možné tedy přijít, dát si u nás kávu, drobný snack a vaše dítě si mezi tím může pohrát s horou lega, která tam na něj čeká. Otevřeno denně 9.00-18.00 cena: 100 Kč/hod (150 Kč za sourozence) http://www.kiddum.cz/clanky/lego-koutek-pro-deti Narozeninové oslavy Připravíme vám narozeninovou LEGO oslavu. Nabízíme několik balíčků, kde můžete využít jak LEGO koutek pro volnou hru tak samozřejmě tematicky připravených hodin s využitím sad LEGO Education: LEGO®, DUPLO®, WEDO®, MINDSTORMS® http://www.kiddum.cz/clanky/vecirky-a-narozeninove-akce/ Anglická školka LEGO MINI V současné chvíli probíhá předzápis do naší anglické školky LEGO MINI Přijímáme děti ve věku 1,5-3 roky. Provoz školky od 8.00 do 13.00 http://www.kiddum.cz/clanky/lego-skolka/

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 3
Ulice: Jičínská 10
Telefon: 775 553 133
E-mail: [email protected]

> Komentáře