5. řemeslný jarmark v Lysé nad Labem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

5. řemeslný jarmark v Lysé nad Labem

Foto: Michaela Tesařová

> Termín

17.10.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Již tradiční řemeslný jarmark s bohatým doprovodným programem, kde kromě koupě českých originálních ručně vyráběných výrobků si sami můžete vyzkoušet jejich výrobu, shlédnout ukázky různých řemesel. Pojďme společně vytvořit opět něco jedinečného a užít si tu neopakovatelnou atmosféru... Součástí trhu budou opět UKÁZKY STAROČESKÝCH I NOVODOBÝCH ŘEMESEL A VÝTVARNÝCH TECHNIK. Navíc si návštěvníci mohou vedle hotových výrobků odnést domů i MATERIÁL PRO TVOŘENÍ, většinou v podobě již hotových materiálových balíčků či materiálu dle vlastního výběru. Jak pro děti tak i pro dospělé jsou připraveny TVOŘIVÉ DÍLNY. DOPROVODNÝ PROGRAM 10:00 - divadelní představení "Africké pohádky aneb Pavoučí píseň" (Divadlo Fígl) 12:00 – žonglérské a chůdařské vystoupení skupiny Wagabundus Collective 15:00 - divadelní vystoupení Helen Doron English * KOUZLA Z OBŘÍHO BUBLIFUKU * ORIGINÁLNÍ DŘEVĚNÝ KOLOTOČ NA RUČNÍ POHON z dílny řezbáře Matěje * hudební busker duo "20 MINUTES" * KOUZELNÁ HRA FLAŠINETOVÁ Pro návštěvníky je připravena široká skladbu výrobků a řemesel: košíkaření, drátenictví, kovářské a krejčovské výrobky – oblečení pro děti i dospělé, kabelky, zástěry, bytové doplňky, výrobky z kůže nebo ze dřeva - hračky, drobné dárkové předměty i bytové dekorace, nádobí, keramika – interiérová i venkovní, lustry, užitková i dekorativní, výroba mýdla a přírodní kosmetiky, svíčky, obrázky, papírenské výrobky, krasohledy, široká škála šperkařských výrobků a různé domácí dobroty Posledního jarmarku (duben 2015) se účastnilo na 50 řemeslníků a přišlo odhadem 5000 návštěvníků. POMOC POTŘEBNÝM Nedílnou součástí tohoto jarmarku bude opět pomoc potřebným. Tentokrát bychom rádi pomohli Janině, která byla ještě vloni aktivní maminkou dvou malých dětí, ale po zjištění nezhoubného nádoru sluchového nervu podstoupila operaci, která se nezdařila, a lékaři jí nedávali moc nadějí. Od té doby bojuje… Nejvíce jí pomáhají rehabilitační pobyty zaměřené na celkovou mobilitu. Krok za krokem se snaží znovu vrátit do života… Jejím největším motorem jsou její děti… Jak málo stačí, aby se vám obrátit život vzhůru nohama… S hrdostí musíme přiznat, že jsme pokaždé příjemně překvapeni, kolik lidí ocení kvalitní řemeslnou práci, ale hlavně je ochotno podílet se na dobré věci…

> Otevírací doba

9:30-17:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Lysá nad Labem
Ulice: Nám. Bedřicha Hrozného
Telefon: 777 819 638
E-mail: [email protected]

> Komentáře