Rodinný zábavní park Líšeňáček | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinný zábavní park Líšeňáček

> Otevřeno

květen, červen, červenec, srpen, září

> Hodnocení

4.7  (3x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Nejlépe vybavený dětský venkovní park v Brně! Rozloha 1600 m2. Dbáme na bezpečnost vašich dětí! Všechny atrakce splňují bezpečnostní a hygienické normy. Skákací nafukovačky, prolézačky a trampolíny, to je to, co děti baví ze všech atrakcí nejvíce. Pohyb je zde pro děti přirozený a na zajímavých atrakcích se určitě nudit nebudou. Pro pohodový pobyt máme pro vás připraveny teplé i studené nápoje a něco malého k zakousnutí. Kde se líbí vašim dětem, tam se bude líbit také Vám. Naše atrakce splňují všechny bezpečnostní předpisy, proto si můžete v klidu vychutnat šálek kávy, zahrát si stolní fotbálek nebo kulečník. Přemýšlíte, kde oslavit narozeniny, svátek či jinou významnou událost? Přijďte slavit k nám. Zajistíme vám příjemné prostředí a klid pro vaši oslavu. Každé léto se u nás koná mnoho narozeninových oslav. Těší nás, že si děti pro svou oslavu vybírají Líšeňáček. Rezervace oslav týden předem na telefonu: 777 366 288 nebo na e-mailu: [email protected] Pravidla narozeninových oslav Vstupné děti 120 Kč Rodiče a dospělí ZDARMA Rodiče si mohou přinést vlastní dort. Ostatní občerstvení pouze z Líšeňáčku. Můžete si vybrat ze stálé nabídky občerstvení, nebo je možné objednat předem: zeleninový salát, ovocná mísa, melouny, těstovinový salát, maso na gril (kuřecí, krkovička), dětský šampus. Výzdoba altánu nafukovacími balónky – 200 Kč Letošní novinka pro oslavence! Za poplatek 250 Kč si můžou rodiče objednat pro oslavence donášku Vašeho dortu maskotem Mickey Mouse nebo Minnie Mouse. Vše si můžete hezky vyfotit. Maskot se rád s oslavencem a kamarády vyfotí. Maskota je nutno objednat předem.

> Otevírací doba

pondělí- pátek 13:00- 19:00
sobota, neděle, svátky, prázdniny 10:00- 19:00


> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Jedovnická ulice
Telefon: 608 127 216
E-mail: [email protected]

> Komentáře