Lipno Lake Resort | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Lipno Lake Resort

> Videogalerie

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4.2  (5x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Lipno Lake Resort je rekreační areál s komfortními apartmány na Lipně. Luxusní apartmány disponují plně vybavenou kuchyní, obývacím pokojem, několika ložnicemi, vlastní saunou a terasou s výhledem na lipenské jezero. Část apartmánů je speciálně vybavena pro pobyt rodin s dětmi. Tyto rodinné apartmány Lipno jsou přímo u lanovky Skiareálu Lipno a nedaleko jedinečné atrakce v ČR s názvem Stezka korunami stromů. Pohodová a luxusní dovolená s dětmi na Lipně - to je naše značka. Lipno Lake Resort nabízí speciální vybavení a služby pro pobyt rodin s dětmi na Lipně, které odpovídají kategorii 3 smajlíků evropského kvalitativního řetězce Kinderhotels. Lipenský dětský maskot jezerní skřítek Wítek se postará o to, aby se děti po celou dobu pobytu v Lipno Lake Resortu cítily jako doma a vůbec se měly jako v bavlnce a odvážely si s sebou zpět pouze nejlepší vzpomínky. Jezerní skřítek Wítek dohlédne, aby vybrané luxusní rodinné apartmány byly řádně vybaveny pro bezpečnost Vašich dětí. Další doplňky si můžete zapůjčit za úplatu na recepci. APARTMÁNY PRO RODINY S DĚTMI OBSAHUJÍ Dětské postýlky a dětské vysoké židličky s nastavením na různé velikosti Dětské ohrádky, dětský stůl a dvě židličky Chrániče na vařičích, záslepky zásuvek Zábrany u schodišť a zabezpečená okna Dětské nádobí, skleničky, hrnečky a příbory Stupátka do koupelny Jezerní skřítek Wítek se postará, aby děti venku nalezly dětské hřiště a v létě bazén a dětské brouzdaliště, ale hlavně, aby vždy vládla přátelská rodinná atmosféra a k dispozici byly i další služby: Dětský koutek se zajištěním hlídáním dětí a tvořivými programy do 200m od resortu Dětské ohrádky, dětský stůl a dvě židličky Praní prádla (pračky na mince) přímo v areálu Dětská lékařská služba v regionu ...a hlavně v době letních prázdnin vždy jeden den v týdnu velká půldenní rodinná hra pro děti i rodiče! Na Vaše děti jsme mysleli již při odbavení na recepci, kde jsme pro ně zřídili malý dětský koutek jezerního skřítka Wítka. VYBAVENÍ K ZAPŮJČENÍ NA RECEPCI Dětské toaletní prkénko Zástrčka s dětskou pojistkou Teploměr Přebalovací pult Předložka (před vanu) Dětská chůvička Stupátko Boby

> Otevírací doba

celoročně

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Lipno nad Vltavou
Ulice: Lipno nad Vltavou 302
Telefon: 380 736 061
E-mail: [email protected]

> Komentáře