Narozeniny Nadace Leontinka ve Žlutých lázních | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Narozeniny Nadace Leontinka ve Žlutých lázních

> Termín

5.9.2015

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V sobotu 5. září oslaví Nadace Leontinka již 10. narozeniny! Na travnaté ploše u Vltavy ve Žlutých lázních čeká na všechny příchozí rodinné odpoledne s pestrým programem plným hudby, tance a pohybu a hlavně příjemná atmosféra a setkání se spoustou zajímavých lidí. Zahrají a zazpívají charismatický a talentovaný Ondřej Ruml a zrakově postižení hudebníci, odpolednem vás provede usměvavá Magdalena Reifová. Začátek je ve 14 hodin. Přijďte se pobavit a popřát Nadaci Leontinka k narozeninám! Těšíme se na vás! Na co se můžete těšit? 15.00 - zahraje dudácká muzika z Liberce 15.30 - vystoupí mladí zrakově postižení hudebníci 17.00 - pro Leontinku zahraje a zazpívá charismatický a talentovaný Ondřej Ruml Běh poslepu - maminky, tatínkové, babičky a dědečkové, připravili jsme pro vás běžeckou trať s překážkami, kdy na startu dostanete klapky na oči a vaše ratolesti vás celou trasou provedou. Vyzkoušíte si tak, jaké to je nevidět a navíc ještě s tímto hendikepem sportovat a svým startovným v našem mini závodu budete moci podpořit sportovní aktivity zrakově postižených. Zvuková střelba - vyzkoušíte si, jak trefit desítku, když míříte jen ušima Měření zraku - jeden z našich hlavních partnerů vám zdarma změří zrak Fotokoutek - v našem narozeninovém fotokoutku se budete moci zvěčnit a svůj portrét si pak nechat upravit jedním ze čtyř speciálních filtrů, které simulují zrakové vady. Doma na ledničku si pak třeba pověsíte svou fotku, jak vás vidí třeba Marek s 5% zraku nebo Katka s diplopií Minigalerie Nadace Leontinka - na několika panelech se dozvíte čím se zabýváme, koho a co podporujeme a uvidíte celou řadu krásných fotografií ze sportovních, společenských i kulturních akcí, které pořádáme nebo se jich se zrakově postiženými účastníme ... a čeká vás ještě mnoho dalších zajímavých aktivit, při kterých se pobavíte a zároveň si vyzkoušíte, jaké to je nevidět

> Otevírací doba

od 14:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 4
Ulice: Podolské nábřeží

> Komentáře