Výstava Mikrokosmos v Šestce | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Výstava Mikrokosmos v Šestce

> Termín

1.8.2015 - 30.8.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

VÝSTAVA MIKROKOSMOS Realistické exponáty mikroživočichů v obřích velikostech opět na Šestce! Díky pozitivním ohlasům, které tato výstava vyvolala jsem se rozhodli její konání prodloužit. V aktuálním čase výletů do přírody máte tedy znovu možnost dozvědět se něco více o minitvorech, kteří nás obklopují doslova na každém kroku. Třímetrová housenka? Dvoumetrový roztoč? Trošku přerostlí, nemyslíte? Chcete je vidět? Zveme Vás na exkluzivní výstavu nejen pro milovníky biologie. Mikrokosmos je výstava živočichů milimetrových vzrůstů, nebo viditelných jen pod mikroskopem, zpracovaná formou realistických soch v několikanásobném zvětšení cca 1,5 - 2 metry, včetně ukázky prostředí, ve kterém žijí. Často se jedná o živočichy, kteří žijí v domácnostech, nebo jsou něčím výjimeční, např. Želvuška - nejodolnější tvor na planetě. Ke každému živočichovi je instalována informačně vzdělávací tabule s popisem jeho přirozeného prostředí a životního cyklu. Těšit se můžete na: 6 exponátů mikroživočichů v obřích velikostech Želvuška, veš, roztoč, klíště a další Každý tvor umístěn v jeho přirozeném prostředí Edukativní forma prezentace s popiskami Fotopointy Přijďte nahlédnout do světa, který je běžnému oku téměř neviditelný a poučte své děti, že je důležité udržovat čistotu domova. Výstava je přístupná zdarma v pasážích centra během běžné otevírací doby.

> Otevírací doba

Po – Ne: 9:00-21:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 6
Ulice: Fajtlova, OC Šestka

> Komentáře