Včelařský areál Mája | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Včelařský areál Mája

> Otevřeno

duben, květen, červen, červenec, srpen, září, říjen

> Hodnocení

1  (1x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Včely kolem sebe vytvářejí pozitivní energii. Nejen jejich produkty, ale i pobyt s nimi je uklidňující a léčivý. Při návštěvě Areálu Mája se dozvíte mnoho zajímavých informací a „ochutnáte“ atmosféru, kterou umějí vytvořit jen včely. Prohlídka areálu trvá 90 až 120 minut. Obsahuje komentovanou procházku parkem medonosných rostlin, seznámení s životem včel a včelaře v ukázkovém včelínu, nahlédnutí do úlu – průhlednou stěnou úlu uvidíte včely při práci. V pavilonu včelařské teorie a praxe se dozvíte zajímavosti o včele medonosné a jejích produktech, seznámíte se stručně s historií včelařství a pomůckami včelaře, promítneme vám krátký film o včelách. Prohlédnete si také venkovní expozici drůbeže, spatříte různé druhy slepic, kachny, krůty a perličky v ekologických podmínkách volného výběhu. V rámci prohlídky si můžete koupit vybrané včelí produkty: Český med s kvalitou garantovanou Spolkem pro rozvoj včelařství MÁJA, svíčky z pravého včelího vosku, propolisovou tinkturu ve spreji, pyl, který je považován za zázračný přírodní léčebný prostředek, a nejlepší medovinu na světě značky Apimed. K dostání je také unikátní kniha dr. Švamberka Včelí pastva a samozřejmě i vejce od našich slepic. Návštěva Areálu Mája není vhodná, jestliže jste alergický na včelí bodnutí. Naše včely jsou mírumilovné kraňky, velmi klidné a neagresivní, navíc před prohlídkou dostanete včelařský klobouk, takže se nemusíte ničeho obávat, nemůžeme však 100% zaručit, že nikdo nikdy nedostane žihadlo. V lékárničce areálu jsou samozřejmě k dispozici základní antihistaminika. Upozorňujeme, že i naše včely jsou někdy „alergické“ na silné parfémy a na pach alkoholu – proto prosíme, jestli je to možné, nepoužívejte před návštěvou našeho areálu svou oblíbenou vůni, a chcete-li si dát panáčka, prosíme až po pobytu u nás. Návštěvu je třeba dohodnout předem telefonem nebo e-mailem.

> Otevírací doba

sobota od 10:00
neděle od 14:00
nebo v individuálně dohodnutém termínu.

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 6
Ulice: Jinočanská 63/24
Telefon: 731 440 599
E-mail: [email protected]

> Komentáře