Filmové večery pro děti na Letní scéně Galerie Harfa | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Filmové večery pro děti na Letní scéně Galerie Harfa

> Termín

8.7.2015 - 3.9.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

LÉTO SE BLÍŽÍ A GALERIE HARFA OTEVÍRÁ JIŽ POČTVRTÉ SVOU LETNÍ SCÉNU. BĚHEM LETOŠNÍCH PRÁZDNIN BUDOU MOCI DĚTI ZHLÉDNOUT NA STŘEŠE OBCHODNÍHO CENTRA ŘADU ZNÁMÝCH ČESKÝCH I ZAHRANIČNÍCH FILMŮ. Letní scéna na Harfě začíná 22. června a končí až 3. září 2015. Z pestrého kulturního programu si vyberou i dětští filmoví diváci. Nebude totiž chybět Kinematograf bratří Čadíků s rozsáhlou nabídkou českých a zahraničních filmů a filmů pro děti. Každý pátek a víkend se Letní scéna na Harfě promění v letní kino, které pořádá již tradičně úspěšný Kinematograf bratří Čadíků. Filmová nabídka je velmi široká. Děti se mohou těšit na filmy Lego příběh (3. 7.), Ledové království (7. 8.), Zloba – Královna černé magie (14. 8.), Asterix: Sídliště bohů (21. 8.) či pohádku Tři bratři (29. 8.). Pro dospělé se zase promítnou z české tvorby snímky Pojedeme k moři, Zakázané uvolnění, Krásno či Fotograf, ze zahraniční produkce to budou Interstellar, Vlk z Wall Street či Železná srdce. Vstup je zdarma. Další kulturní program Letní scény na Harfě je také pestrý. Předvede se Divadlo Artur, které kromě známých her z minulých let přiveze premiéru nové komedie. V průběhu léta dojde na osvědčené programy a projekty z předešlých ročníků, ale své místo si na programu však najdou i úplné novinky, například kouzelnická show nejúspěšnějšího a nejlepšího českého kouzelníka Pavla Kožíška. Galerie Harfa zdarma poskytuje návštěvníkům deky a pláštěnky. V případě nepříznivého počasí se program přesouvá do divadla Gong. Podrobný rozpis představení a další informace naleznete na www.LetniScenaNaHarfe.cz.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9
Ulice: Českomoravská 2420/15a
Telefon: +420 266 055 600
E-mail: [email protected]

> Komentáře