City Apart Hotel Brno | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

City Apart Hotel Brno

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Pokud jste hledali v Brně ubytování na úrovni, kde se budete cítit příjemně, užijete si veškerý komfort a zároveň se snadno dopravíte nejen do centra, právě jste jej našli. Věříme, že CITY APART HOTEL BRNO splní díky svému krásnému prostředí, milému personálu, výborné poloze a bohatým službám Vaše očekávání. Ať už cestujete do Brna za jakýmkoliv účelem, těšíme se na Vás. Nacházíme se v jižní části centra Brna, na Komárovském nábřeží, v dosahu důležitých dopravních tepen a je zde výborné spojení městskou hromadnou dopravou. Čeká Vás pobyt v komfortně zařízených pokojích a apartmánech s příjemným a ochotným personálem, který je Vám kdykoliv k dispozici a který se Vám pokusí splnit všechna Vaše přání. Můžete pobýt kratší i delší dobu a určitě se k nám rádi znovu vrátíte. V CITY APART HOTEL Vás mile přivítáme a bez čekání ubytujeme. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě. Prostorné a moderně zařízené pokoje jistě splní Vaše očekávání. Čeká Vás pohodlí a klid, zvlášť jsou pokoje kuřácké a zvlášť nekuřácké. Vítané jsou i malé děti a disponujeme dokonce speciálními pokoji pro hosty se zvířaty. Útulná jídelna s krbem slouží pro pestrý snídaňový bufet a občerstvení během dne. Samozřejmostí je bezplatné parkování v hotelové garáži s kamerovým systémem. Pro naši obchodní klientelu nabízíme 4 kongresové sály a salonky včetně komplexního servisu a zázemí. V blízkosti City Apart Hotelu je autobusové nádraží Zvonařka, hlavní vlakové nádraží a nákupní centrum Galerie Vaňkovka. Zastávka MHD je od nás vzdálená pouze 2 minuty chůze. Tramvají se do centra dostanete za 10 minut. Výhodou je snadné napojení na dálnici D1 (Praha, Ostrava, Vídeň) a D2 (Bratislava). Pro návštěvníky BVV je zde skvělá dostupnost autem do 10 minut. Zajistíme Vám dopravu do jakékoliv lokality Brna i okolí. Nejčastěji se jedná o dopravu na Masarykův okruh, brněnské výstaviště, brněnskou ZOO, přehradu, vilu Tugendhat nebo letiště v Tuřanech. Strávit čas v Brně můžete i nakupováním, nedaleko hotelu je Avion Shopping Park a nákupní centrum Olympia. Milovníci sportu jistě ocení přilehlé Victoria centrum, za kulturou se zase můžete vydat do Národního divadla Brno. Za hotelem je cyklostezka, která Vás dovede k mnoha krásám Moravy a je vhodná pro putování za vínem. Město Brno nabízí mnoho dalších možností, jak strávit čas aktivně i odpočinkem. Na recepci Vám ochotně poradíme, objednáme výlet, zarezervujeme restauraci a doporučíme, kam vyrazit za nočním životem nebo kulturou. Zde přinášíme pár tipů Kam v Brně. Věříme, že CITY APART HOTEL BRNO splní díky svému krásnému prostředí, milému personálu, výborné poloze a bohatým službám Vaše očekávání. Ať už cestujete do Brna za jakýmkoliv účelem, těšíme se na Vás.

> Otevírací doba

Celoročně

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Komárovské nábřeží 2
Telefon: 545 42 76-11
E-mail: [email protected]

> Komentáře