Hotel Podlesí | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hotel Podlesí

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Ubytujte se v pohádce! Nové, originální ubytování ve veselých pohádkových chaloupkách, které najdete za hotelovým komplexem Podlesí. Nechte vzlétnout fantazii a vytvořte dětem nezapomenutelné dětství. Pokud se vám stane, že cestou necestou, polem nepolem, zavítáte k nám na Vysočinu, do rekreační oblasti Žďárských vrchů, můžete využít možnosti ubytování ve veselých pohádkových chaloupkách, které jsou pro vás postaveny za hotelovým komplexem Podlesí. Každý domeček poskytuje ubytování až pro 4 osoby na ploše kolem 45 m2. Přízemí: společenská místnost s televizí, elektrické topení se samostatným ovládáním, stylová krbová kamna s připraveným dřívím na topení, chladnička, varná konvice, nádobí, sociální zařízení se sprchovým koutem Podkroví: manželské dvoulůžko, 2 samostatné postele Malá terasa nebo stylová předzahrádka Ve vybraných dnech se můžete ve vesničce zúčastnit veselého pohádkového programu pro děti i rodiče. Pohádkovou vesničku lze navštívit i mimo program, ale pouze po zakoupení vstupenek na recepci hotelu Podlesí.

> Otevírací doba

celoročně

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Svratka
Ulice: Podlesí 15
Telefon: 566 664 477
E-mail: [email protected]

> Komentáře