Koupaliště Hostivařská přehrada | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Koupaliště Hostivařská přehrada

> Otevřeno

červen, červenec, srpen, září

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Součástí areálu Hostivař je tobogán zdarma, půjčovna lodiček, dětské hřiště, beachvolejbalové kurty, multifunkční kurt na basketbal, tenis a nohejbal. Parkovat zde můžete zdarma. Nově jsme pro vás připravili vodní atrakci Water ball a čerstvou pizzu každý den. Hostivařská přehrada je položena v nádherné a klidné lokalitě na rozmezí městských částí Prahy 10 a Prahy 15 uprostřed Hostivařského lesoparku. Pouze pár minut cesty z centra Prahy vznikla největší vodní plocha v Praze o rozloze 43,8 ha, kolem níž se rozprostírá jedna z nejkrásnějších přírodních scenérií v hlavním městě. Přímo uprostřed tohoto nádherného místa se nachází koupaliště Hostivařská přehrada s celkovou kapacitou až deset tisíc návštěvníků. Naleznete zde travnaté a písčité pláže, nudistickou pláž (zcela separovaná od hlavní pláže přilehlým lesem a zároveň je spojená s hlavní bránou silnicí), dětské hřiště a rozmanité druhy občerstvení. Nabízíme mnoho různých sportovišť, jako jsou dva profesionální kurty na beach volejbal, tenisový kurt s betonovým povrchem, nohejbal, streetbalové koše, ruské kuželky, ping-pong, fotbálky, Water ball a podobně. Pod kurty se nachází také nově zrekonstruovaná půjčovna lodiček u které najdete příjemné ležení přímo u vody. Molo stojí na místě původní půjčovny lodiček a je zhotoveno z exotického dřeva. Hostivařský lesopark je ideálním místem k relaxaci, aktivnímu pohybu a zábavě. Pokud chcete trávit volný čas sami, s rodinou nebo přáteli, v klidné lokalitě na dosah z celé Prahy, pak je areál koupaliště Hostivařská přehrada přesně, co hledáte. Zabýváme se též pořádáním firemních a soukromých párty a teambuildingů.

> Otevírací doba

Po - ne 9:00 - 20:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 10 - Hostivař
Ulice: ulice K Jezeru
Telefon: 272 655 546
E-mail: [email protected]

> Komentáře