Stimulační kurz Příprava dítěte na nový školní rok | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Stimulační kurz Příprava dítěte na nový školní rok

Foto: RC Pilné včelky

> Termín

17.8.2015 - 21.8.2015
24.8.2015 - 28.8.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

PŘÍPRAVA DÍTĚTE NA NOVÝ ŠKOLNÍ ROK. Chcete pomoci dítěti s přechodem od hry k povinnostem? Přejete si, aby se čtení, psaní a počítání dařilo? Úspěšný start nového školního roku můžete ovlivnit. Využijte srpnový startovací stimulační kurz, který zábavnou formou připraví děti na zahájení školního roku. Program je intenzivní, každý den dvě hodiny. Děti se zklidní, podpoří se jejich soustředění, navodí se školní návyky, posílí pracovní zralost. Podpoří se všechny oblasti, bez kterých se školák při čtení, psaní a počítání neobejde – zrakové a sluchové vnímání, zrakové a sluchové rozlišování, zraková i sluchová analýza a syntéza, sluchová i zraková paměť, koordinace pohybu, hrubá i jemná motorika, grafomotorika, správný úchop tužky, předčíselné i matematické představy, prostorová i časová orientace, vizuomotorika, senzomotorika, vnímání tělesného schématu, intermodalita ... Kurz je skupinový, dítě si vyzkouší pracovat v kolektivu, spolupracovat s ostatními, nenechat se při práci vyrušovat, úkoly dokončovat. Pracujeme formou hry, individuálně i skupinově. Po ukončení programu získají rodiče písemné informace o úspěších dítěte, případně doporučení k dalším krokům. Rodiče si také mohou následně dohodnout osobní konzultaci. Kurz je vhodný pro děti, které nastupují do první třídy, děti s odkladem školní docházky, děti na prvním stupni ZŠ. Náročnost úkolů bude připravena pro daný věk dítěte. Termíny a místa konání intenzivních stimulačních kurzů: 17. 8. – 21. 8. 2015 RC Pilné včelky, Pacajevova 30, Praha – Háje od 9:00 do 11:00 hodin 24. 8. – 28. 8. 2015 RC Pilné včelky, Pacajevova 30, Praha – Háje od 9:00 do 11:00 hodin Cena jednoho týdne je 2150 Kč. Ceny zahrnují také materiály a závěrečnou zprávu. Přihlášky a platba nejpozději do konce června. Rezervace termínu i místa nutná. Přihlášky a dotazy na uvedených kontaktech: mobil 736754416, e-mail: [email protected], www.hanaotevrelova.cz Na společné setkání se těší Mgr. Hana Otevřelová, speciální pedagožka a rodinná terapeutka

> Otevírací doba

9:00 - 11:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 4
Ulice: Pacajevova 30
Telefon: +420736754416
E-mail: [email protected]

> Komentáře