Festival Zámeček 2015 v Roztokách | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Festival Zámeček 2015 v Roztokách

> Termín

30.5.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

5. ročník hudebního a kulturního festivalu s bohatým doprovodným programem pro děti i dospělé – ZÁMEČEK 2015 - od 12 hodin do půlnoci... Na návštěvníky čeká kromě pestrého hudebního programu i divadelní a filmová stage, historický šerm, ukázky lidových řemesel, dobrovolní hasiči, turnaj v lakrosu, slackline, taekwondo, výtvarné dílny, lesní ZOO, adrenalin park, program pro seniory, žonglér a mnoho dalšího… Na co se můžeme mimo jiné těšit: * Zámeček nebude jen místem pasivní zábavy: Členové skupiny Blabubura chystají bubenický workshop pro děti i dospělé. Pokud máte svůj buben, přineste ho, rozšíříte tak řady velkého jamu, což bude jistě dalším z dlouhé řady nezapomenutelných zážitků z festivalu. * Filmová scéna je letos zaměřena na animovaný film. Pásmo krátkých filmů představí studenti UMPRUM a FAMU i tvůrci z roztockého Roztoče. * Čekají nás dvě divadelní pohádky. Divadlo Fígl doplní amatérský spolek roztockých loutkářů Kvítko, které zahraje krátkou pohádku O slepičce - jak se nevyplácí být lakomý a sobecký. * Z nedalekého Břevnova přivezou čajovníci čaje z celého světa. Dočkáme se ledových variant některých čajů i nečajů, těšit se můžeme i na nejčerstvější čajové sklizně. SRDEČNĚ ZVEME!

> Otevírací doba

od 12:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Roztoky
Ulice: Středočeské muzeum v Roztokách u Prahy, Zámek 1

> Komentáře