Festival Krásná louka | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Festival Krásná louka

> Termín

30.5.2015 - 31.5.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Dvoudenní hudební festival spojený s oslavou dětského dne se koná koncem května na Krásné louce. V sobotu 30. května zde bude od 14 hodin až do půlnoci hudební program, kdy se na pódiu vystřídají kapely Chinaski, Wohnout, Vypsaná fixa, Jelen, zpěvačka Debbi a Ondra Havlík. Moderovat bude známá dvojice Nasty a En.dru. Vstupné je v předprodeji 200 Kč, na místě pak 300 Kč. V neděli bude na stejném místě velký dětský den. Na Dětský den bude zde vstup zdarma a od 10 do 17 hodin čeká na děti i dospělé hudebně zábavný program, v němž nebude chybět kouzelník Martin Kellman, Honza Krejčík, bude zde Vodnická pohádka, JAGABABA a tři loupežníci, animátoři a další hudební, divadelní a komické vystoupení. Po oba dva dny bude připraven bohatý doprovodný program, adrenalinové atrakce, pouťové atrakce a lunapark, stánky s jídlem a pitím, upomínkové předměty, zemědělský koutek, dílničky a další.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Mladá Boleslav
Ulice: Krásná louka

> Komentáře