Ujíždíme na kostkách - největší výstava Lego na Lipně | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ujíždíme na kostkách - největší výstava Lego na Lipně

> Termín

30.5.2015 - 7.9.2015

> Hodnocení

2.5  (2x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Nenechte si ujít největší výstavu Lega v České republice, kterou můžete po celé léto navštívit na Lipně. Letní výstava světa z kostek je pro vás připravena v areálu Lipno Point. Největší výstava Lego modelů v České republice "Ujíždíme na kostkách" znovu otevírá své brány 31. května 2014 v areálu Lipno Point. Výstava, kterou minulý rok shlédlo 60 000 návštěvníků, potrvá do konce září. K vidění budou až šestimetrové modely, které postavili sami fanoušci Lego kostek. Mezi nejžhavější novinky rozhodně patří katedrála sv. Víta, která měří přes tři metry a její součástí je i osvětlení a pohled do interiéru stavby prostřednictvím kamery. Dalšími nově postavenými modely jsou antické divadlo, hrad Bezděz, Tančící dům nebo pohyblivé obří ruské kolo na pouti. Nebudou chybět ani nejúspěšnější modely z minulého ročníku, jako hrad Rožmberk, zámek Hluboká či vila Tugendhat. Výstava bude zaujímat plochu neuvěřitelných 1 300 m2 (jednou tolik, co loňský ročník). V tomto roce bude výstava ještě více zaměřena na interaktivitu všech věkových skupin. Obrovské město City Point s metrem, poutí či hudebním festivalem, umožní stát se osvětlovačem na koncertě nebo povozit obyvatele města na labutích či autodromu a ruském kole. Sekce Lego Technic potěší každého milovníka letadel, autíček, stíhaček či vláčků, kteří budou moci vybrané modely ovládat. Návštěvníci si budou moci zahrát tělem ovládané LEGO hry na XBOX Kinect, shlédnout filmy s Lego tématikou např. Lego Friends a další filmy z řad populárních Lego setů nebo se něco dozvědět o vývoji jejich oblíbené stavebnice. Samozřejmostí je pak dětský koutek s velkým množstvím kostek, který umožní zabavit děti všech generací.

> Otevírací doba

denně 10:00 - 20:00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Lipno nad Vltavou
Ulice: Amenity Resort Lipno, Sport Arena Lipno, Lipno nad Vltavou 999

> Komentáře