Toulání kolem Orlice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Toulání kolem Orlice

Foto: Jirka Trojan

> Termín

6.6.2015

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

XX. ročník znovuzrozeného turistického pochodu TOULÁNÍ KOLEM ORLICE aneb z Těchonína kolem Pastvinské přehrady k vojenským pevnostem předmnichovské republiky Trasy: 3 km - trasa kolem Těchonína „pro děti“ - se soutěžemi a kvízem 13 km - Těchonín - Bouda - Hejnov - Těchonín 23 km - Těchonín - Kobylí důl - Troj. kámen - Suchý vrch - Bouda - Vys. kámen - Těchonín 40 km - Těchonín - Bouda - Mladkov - Vlčkovice - Adam (Kašparova chata) - České Petrovice - Pastviny (Kraví skok, Velká přehrada) - Nekoř (Malá přehrada) - Studené - Těchonín Podmínky účasti: Dobrý zdravotní stav, pochod absolvuje každý na vlastní nebezpečí. Start: 7.30 – 10.00 hodin u Obecního úřadu v Těchoníně Cíl: do 18.00 hodin u Obecního úřadu v Těchoníně !!! V prostoru startu (cíle) FREE WIFI-hotspot (zdarma) !!! Startovné: jednotná cena 20,- Kč (v ceně je prohlídka Tvrze Bouda, při trase 25km vstup na rozhlednu Suchý vrch, malé občerstvení na trase, ceny pro děti a po dokončení pochodu diplom, medaile a malý dárek) Prezentace: na startu vyplněním startovního lístku Občerstvení: - na startu a v cíli pivo, limo, cukrovinky, klobásy, špekáčky - na trase zdarma teplý čaj a sušenka - na tvrzi Bouda pivo, limo, cukrovinky Odměny: - každému, kdo dokončí pochod, zaručujeme radost z dosaženého výkonu - každý, kdo projde stanovenými kontrolami, obdrží pamětní diplom a medaili - pro děti sladká odměna po splnění kvízu

> Otevírací doba

7:30 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Těchonín
Ulice: Těchonín 80
Telefon: 603815865
E-mail: [email protected]

> Komentáře