Rumcajs zámeckým pánem aneb Radek Pilař dětem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rumcajs zámeckým pánem aneb Radek Pilař dětem

Foto: Radek Pilař

> Termín

20.6.2015 - 13.9.2015

> Hodnocení

4.5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Znáte loupežníka Rumcajse, jeho ženu Manku a malého synka Cipíska? Líbí se vám Večerníček? Oceňujete tvorbu Radka Pilaře pro děti? Rádi byste s námi oslavili 50 let českého Večerníčka? Pak se určitě přijďte podívat na interaktivní výstavu Rumcajs zámeckým pánem aneb Radek Pilař dětem, která probíhá od 20. 6. do 13. 9. 2015, denně od 9 do 17 hod.. Výstava je hravá, zábavná a interaktivní. Čeká vás Večerníčkova místnost se svítícími motivy a možností dokreslit si vlastního Večerníčka. Jistě vás nadchne i dílna s promítáním vlastních kreslených políček Praxinoskopem, kdy máte možnost vyzkoušet si jednoduchou animaci, dále magnetická stěna, otočné ilustrace a cesta lesem Řáholcem. Práce Radka Pilaře je představena tak, aby bavila děti a zaujala i dospělé. A jak se daří loupežníku Rumcajsovi na zámku – nezpychnul nám a nestal se skutečným zámeckým pánem? Kdepak, jen si to na chvilku vyzkouší stejně jako vy J. Slavnostní zahájení výstavy proběhne na Svatojánském bále princezen, rytířů a princů v neděli 21. 6. od 15 hod. POZOR, v červenci a v srpnu budeme pořádat vždy jeden pohádkový víkend s princeznou Zlatovláskou a Šípkovou Růženkou, která provede děti s rodiči výstavou i celým zámkem - více na www.chvalskyzamek.cz

> Otevírací doba

denně od 9 do 17 hod. kromě 5.-7.7.

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9 - Horní Počernice
Ulice: Na Chvalské tvrzi 857
Telefon: 281 860 130
E-mail: [email protected]

> Komentáře