Beachvolejbalové tréninky pro maminky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Beachvolejbalové tréninky pro maminky

> Fotogalerie

> Termín

26.4.2015 - 30.9.2015

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Maminky, chcete sportovat a nemáte hlídání pro své děti? Pak právě pro vás jsme připravili tréninky plážového volejbalu! Máme zajištěné hlídání a pěkně vybavený dětský koutek, takže si nemusíte dělat starosti s tím, kdo vám pohlídá ratolesti. Kempy jsou vhodné pro maminky, které se chtějí po porodu chtějí vrátit zpátky do formy nebo se jen chtějí odreagovat. Přijít můžete samozřejmě, i když žádné děti nemáte, ale vyhovuje vám čas a náplň tréninku. Treninková náplň beachvolejbalových kempů pro maminky: protažení, zahřátí, nácvik základních herních činností, simulace herních situací, hra samotná, konečné protažení. Délka tréninkové jednotky: 120 minut Ceník beachvolejbalového kempu pro maminky: 1 lekce - 250 Kč při zakoupení permanentky 5+1 splatná před zahájením tréninku, cena zahrnuje 90 min. tréninku, 30 min. hry a dvě hodiny hlídání dětí zkušenými au-pair; v případě zájmu je možné objednat čerstvé jídlo pro děti i miminka z restaurace Na Krásné Vyhlídce. Termíny beachvolejbalových kempů pro maminky: středa: 10:00 - 12:00 čtvrtek: 09:00 - 11:00 Tréninková jednotka max. pro 16 osob na 2 tréninkové skupiny podle výkonnosti. Pod vedením trenérů Ondry Michálka a Jardy Malčíka.

> Otevírací doba

středa: 10:00 - 12:00
čtvrtek: 09:00 - 11:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 8
Ulice: Chabařovická 4, Ládví
Telefon: 728 189 731
E-mail: [email protected]

> Komentáře