GUD den a divadelní workshop | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

GUD den a divadelní workshop

> Termín

18.4.2015 - 19.4.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Na třetí dubnový víkend pro vás galerie GUD připravila GUD den “Historie pražské dopravy” (sobota 18. dubna od 10:00 hodin) a divadelní workshop “Zoologická konference” (neděle 19. dubna od 10:00 hodin). Vzhledem k omezené kapacitě je na obě akce nutná rezervace předem na [email protected]. GUD den “Historie pražské dopravy” Víte čím cestovali Vaši pradědečkové a babičky po Praze? Jak vypadaly první vagóny metra? Pojďte s námi společně prozkoumat tajemství a historii pražské dopravy a vytvořme si vlastní druh dopravy, jenž by nás mohl v budoucnu vozit po Praze. Cena: 750,- Věk: 5 až 12 let Čas: 10:00 - 16:00 Kapacita: 15 dětí V ceně jsou zahrnuty strava(oběd, 2x svačina), pitný režim, celodenní program s lektory včetně vstupů do vybraných institucí, výtvarné potřeby. Přípravu i vedení programu zajišťují zkušení lektoři. Divadelní workshop “Zoologická konference” S lektorkou Táňou Tobolovou si děti pokusí vymyslet a vyrobit SVÉ zvíře, jakékokoliv - fantazii se meze nekladou. Znáte nějaká rčení,v nichž jsou zvířata přirovnána k lidem a naopak? Zoologická konference, děti v roli vědců, přednáška na téma svého vyrobeného zvířete, následná diskuze. Rozvíjení fantazie, tvořivosti výtvarné i verbální…to na děti čeká v galerii GUD. Cena: 250,- Věk: 5 až 12 let Čas: 10:00 – 12:30 Více na www.galeriegud.cz

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Nám. Fr. Kafky 24/3, 110 00
Telefon: 732 513 559
E-mail: [email protected]

> Komentáře