Tábor 'Svět radost' | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Tábor 'Svět radost'

Foto: Petra Škarková (webnode)

> Termín

11.7.2015 - 18.7.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Dopřejte dětem kvalitní letní tábor plný zábavy, radosti a tvoření. S námi se nudit nebudou! Máme pouze malé skupinky dětí, abychom se jim mohli individuálně věnovat. Cílem našeho malého tábora je jistý komfort a vysoká úroveň práce s dětmi. Náš tábor je zaměřen na děti ve věku od 6 do 12 let. Ubytovaní budeme Krkonošském národním parku, v příjemném horském Penzionu Jung (nad Malou Horní Úpou). Doprava je zajištěna mikrobusem. PROGRAM Celý týden si budeme hrát, tvořit, chodit na výlety a hlavně – co nejvíc se smát! Veselá nálada nás bude provázet celým táborovým programem. Chatu obklopuje krásná příroda KRNAPu, kam vyrazíme na krátké výlety. Každý den budeme s dětmi tvořit, hrát společenské i deskové hry. Ráno začneme příjemným protažením těla a hlavně úsměvem! Děti čeká i karneval! Takže budeme vytvářet masky. Podle počasí upravíme výlety do okolí, které nebudou dlouhé. Zkusíme si pár výtvarných technik a děti si odnesou své umělecké výtvory domů. Děti si z našeho tábora odnesou nejen krásné zážitky a vzpomínky, ale také výtvory. Fotky z tábora jsou pro nás samozřejmostí. Cena: 3.700 Kč Více zde: http://taborsvetradosti.webnode.cz/program-tabora/

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Malá Úpa
Ulice: Horní Malá Úpa 122
Telefon: 731648491
E-mail: [email protected]

> Komentáře