Výstava motocyklů JAWA na Chvalském zámku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Výstava motocyklů JAWA na Chvalském zámku

Foto: Michal B.

> Termín

9.4.2015 - 25.4.2015

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

9-14

> Popis

Od 9. do 25. dubna 2015 můžete navštívit Výstavu historických motocyklů JAWA v prostorách Chvalského zámku v Horních Počernicích. Výstava se koná u příležitosti 15. výročí úmrtí motoristické legendy Františka Šťastného. V sobotu 18. 4. 2015 se uskuteční autogramiáda spisovatele Jiřího Wohlmutha při příležitosti 2. vydání knihy JAWA Pionýr. Události bude přítomen vnuk slavného zakladatele JAWY pan profesor Karel Janeček. Výstava je součástí tradiční akce Veterán Párty, při které se v sobotu 25. dubna 2015 od 9.00 hodin v prostorách Chvalské tvrze v Praze 20 – Horních Počernicích sejde několik desítek unikátních historických vozidel. Pro návštěvníky a účastníky akce je připraven celodenní program, zajímavé soutěže a také zajímavé ceny. Pro příznivce motoristického sportu v podání motocyklů JAWA se v sobotu 18. dubna 2015 od 14.00 hodin uskuteční v prostorách Chvalského zámku beseda a setkání s legendami jezdci šestidenní (Květoslav Mašita, Jiří Císař, Saša Klimt a další, kteří ještě potvrdí do té doby svou účast). Toto setkání přijedou podpořit i majitelé motocyklů JAWA, kteří zde budou mít svůj sraz. V rámci této akce bude na nádvoří Chvalského zámku i současná prezentace nových motocyklů značky JAWA. Srdečně zveme všechny zájemce z řad odborné i laické veřejnosti na všechny zmíněné akce. Milovníci motorismu a zejména jeho historie určitě nebudou zklamáni. Fotogalerie a web klubu: http://www.khv-pocernice.cz

> Otevírací doba

denně 9:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9
Ulice: Na Chvalské tvrzi 857
Telefon: 737797935
E-mail: [email protected]

> Komentáře