Dopolední smart miniškolka ARISTO | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dopolední smart miniškolka ARISTO

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Dopolední smart miniškolička, pro děti od dvou let. Děti mají program plný různých aktivit. Cvičíme, tvoříme různé věci a kreslíme, zpíváme a hrajeme na Orffovy nástroje, pomalu se seznamujeme s angličtinou. Program obsahuje prvky Montessori. V případě příznivého počasí má školička k dispozici dětské hřiště. Plenky pro nás nejsou problém. Docházka je možná jednorázově i na jednu hodinu. Snažíme se děti rozvíjet po všech jejich stránkách, jak po rozumové, tak po fyzické. Ve školičce rozvíjíme jejich představivost, kreativitu, motoriku i znalosti. Věnujeme se jim na individuální úrovni, abychom toho dosáhli, je miniškolička maximálně ve skupince 5 dětí. Děti si přinesou přezuvky, svačinu a pití, plenky, jsou-li potřeba. Od 8 do 12h. Po dohodě možný příchod před 8h nebo odchod po 13h. Pohlídáme i děti, které vyžadují individuální přístup. Je potřeba se objednat den předem, mailem nebo telefonem. Cena: docházka: 1x týdně 1600 Kč / měsíc, 3x týdně 4000 Kč / měsíc, 5 x týdně 5400 Kč / měsíc jednorázově 110 Kč / hodina Délka: 1-4h , po dohodě možný dřívější, či pozdější odchod Věk: od 2 let Pro školkové i školní děti pořádáme řadu kroužků: • vědecký kroužek Experimento, • herecký (dramatický) kroužek s profesionální divadelní herečkou, • angličtina pro děti, • výtvarka a další. Dospělým nabízíme: • kurzy angličtiny, • malování/kreslení, • hereckých a prezentačních dovedností • powerjogu, pilates, jógu na bolavá záda a bodyforming, Aristo je volnočasové studio. Nabízí různé aktivity pro děti i dospělé. Aristo, to je Art, Relax, InSpiration TOgether – umění, relaxace, inspirace dohromady.

> Otevírací doba

8:00 - 12:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 6 - Dejvice
Ulice: Václavkova 28
Telefon: 720 574 269
E-mail: [email protected]

> Komentáře