Malé oči aneb Filmový festival od děti pro děti v Bio Oko | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Malé oči aneb Filmový festival od děti pro děti v Bio Oko

> Termín

13.4.2015 - 19.4.2015

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Festival filmů od dětí pro děti Malé oči VSTUP POUZE V DOPROVODU DĚTÍ Druhý ročník dětského filmového festivalu Malé oči proběhne od 13. do 19. dubna 2015. Přes týden přinese filmový i doprovodný program pro děti z mateřských a základních škol i gymnázií. O víkendu se odehraje hlavní část festivalu určená rodinám s dětmi, v rámci které se promítnou klenoty české klasické animace i žhavé filmové novinky jako je Píseň moře ověnčená nominací na Oscara. Hlavní část festivalu proběhne o víkendu 18. – 19. dubna, kdy se Bio Oko promění ve svět za filmovým plátnem. Návštěvníci budou mít mimo sledování filmu možnost zapojit se do řady soutěží a poznávání rozmanitých oblastí filmu, vyzkoušet si na vlastní kůži, jak se žije filmovým postavám nebo se setkat s některými z tvůrců uvedených filmů. Na sobotu je přichystána projekce Čarodějova učně klasika české animace Karla Zemana, ke kterému bude připravena speciální výtvarná dílna, následovat bude westernové odpoledne, kdy se na plátno vrátí známé i zapomenuté, vtipné i napínavé westernové kraťasy doprovázené výrobou filmových masek. Navečer připluje do Oka irská animovaná novinka Píseň moře o poslední tulení víle, a na závěr dne uvedou Čelisti Radia Wave Linklaterův výjimečný film o dospívání Chlapectví. Neděli otevře pásmo animovaných klipů s názvem Svět je barevný. Letem světem animovaných hudebních klipů od USA a Velké Británie přes Japonsko a zpátky do Čech budou provázet Aleš Stuchlý (hudební dramaturg ČRo - Radio Wave) a Karel Veselý (nezávislý publicista). K slyšení a hlavně vidění budou Gorillaz, Daft Punk, Coldplay nebo DVA. Klipy vystřídá úspěšný český animák Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny, který uvede sám autor Jiří Barta společně s některými z loutkových protagonistů, a po filmu budou pro diváky připraveny ukázky trikové animace trikaře ze společnosti UPP Borise Masníka. Celý festival zakončí nestárnoucí filmová klasika E. T. - Mimozemšťan Stevena Spielberga, kterou uvedou děti, které se podílely na organizaci festivalu. Čarodějův učeň sobota, 18. dubna 2015 13:00 Westernové odpoledne sobota, 18. dubna 2015 15:00 Píseň moře - dabovaná verze sobota, 18. dubna 2015 18:00 Chlapectví sobota, 18. dubna 2015 20:30 Svět je barevný - pásmo animovaných hudebních klipů neděle, 19. dubna 2015 13:00 Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny? neděle, 19. dubna 2015 15:00 E.T. - Mimozemšťan neděle, 19. dubna 2015 18:00

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 7
Ulice: Františka Křižíka, BIO OKO

> Komentáře