Divoké matky - kavárna, klub a komunitní centrum | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Divoké matky - kavárna, klub a komunitní centrum

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4.8  (4x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Divoké matky pro Vás a vaše spratky! Zkrátka vše co si budete přát. Máme fotoateliér a můžeme vás zvěčnit při vašich akcí! Přijďte se k nám podívat a uvidíte sami co vše se skrývá v Divokých matkách. Divoké matky je klub/komunitní centrum/kavárna, který je co nejvíce přizpůsoben dětem, ale zároveň není jen pro rodiče s ratolestmi. Snažily jsme se vytvořit prostor kde se dětem nedávájí žádné mantinely, zabaví se samotné, tvoří, rozvíjejí sami sebe a rodič si v klidu může popít kávy či něčeho tvrdšího. Stejně tak jako kdokoliv jiný s dětmi či bez nich. Kavárna má bar, hernu, obývák a malý sál - kde pořádáme různé kurzy a workshopy. Celý prostor jsme se snažily vybavit tak, aby jste měli pocit, že jste spíše na návštěvě u někoho doma, že se nemusíte bát položit si nohy na vedlejší volnou židli a užít si chvilku klidu a nebo divočit společně s dětmi. V Divokých matkách si můžete udělat příjemnou schůzku, narozeniny vaše nebo Vašich dětí nebo prostory využít na jiné akce. Jsme otevřeni jakékoliv srandě a jakýmkoliv nápadům, pokud jsme schopni je zvládnout. Pravidelně pro Vás připravujeme dětská divadélka, workshopy, akce o kterých informujeme na našem webu nebo facebooku. Kavárna rezervace +420 607 022 899 Oslavy+420 727 863 742

> Otevírací doba

po - pá : 10:00 - 21:00
so - ne: 12:00 - 20:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 8
Ulice: Hybešova 2
E-mail: [email protected]

> Komentáře