Opravdové Disney princezny v Praze | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Opravdové Disney princezny v Praze

> Termín

14.3.2015 - 29.3.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Tři Disney hrdinky Popelka, Sněhurka a Bella (Kráska) v opravdových pohádkových šatech podle animovaných předobrazů z dílny Walt Disney se 14. března vůbec poprvé naživo představí v České republice v rámci unikátní expozice Centra Černý Most. Centrum totiž pro své zákazníky od 14. do 29. března připravilo výjimečnou výstavu s názvem Disney princezny, která potěší všechny milovníky animovaných pohádek s ženskými hrdinkami. Její návštěvníci se mohou vyfotografovat s Disney princeznami, prohlédnout si dětské kostýmy vybraných animovaných pohádkových postav či modely od českých návrhářů Josefa Klíra a Tatiany Kovaříkové inspirované princeznami. Přichystány budou i stylové fotostěny či zábavné soutěže v rámci interaktivních tematických workshopů s filmovou princeznou Sabinou Laurinovou nebo Miss ČR 2002 Lucií Váchovou-Křížkovou. Centrum Černý Most ve spolupráci s multikinem CineStar navíc připravilo na 18. března exkluzivní předpremiéru hraného filmu Popelka a pro věrné zákazníky také bezplatná promítání klasických animovaných Disney pohádek, která budou probíhat o víkendech 21.–22. března a 28.–29. března. Sobota 14. 3. 11:00 - 17:00 Slavnostnímu zahájení výstavy budou přítomny hned tři skutečné princezny - Popelka, Sněhurka a Bella. Čekají na vás profesionální fotografové, kteří vás vyfotí s tématickým pozadím. Pro věrné zákazníky navíc s milým dárkem navíc! Neděle 15. 3. 11:00 - 18:00 Soutěž pro děti “Najdi si svou princeznu”, ze které si domů můžete odnést spoustu zajímavých cen. Sobota 21. 3. 11:00 - 18:00 Všechny dívky se můžou stát skutečnými princeznami! Princezna Eufrozína z pohádky Z pekla štěstí Sabina Laurinová naučí děti, jak se princezny chovají, oblékají a tancují. Každá z nových princezen si pak domů odnese diplom! Neděle 29. 3. 11:00 - 17:00 Zábavné workshopy pro děti. Naučte se, jak si vyrobit princeznovskou korunku, náhrdelník, brož nebo vějíř! 15:00 - 18:00 Závěrečný slavnostní ples, na který se sjedou princezny ze širokého okolí! Moderuje Lucie Váchová Křížková a na nejkrásnější princezny čekají hodnotné ceny!

> Otevírací doba

9:00 - 21:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9
Ulice: Centrum Černý most, Chlumecká 765/6

> Komentáře