Ekoškolka Rozárka - pobočka Troja | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ekoškolka Rozárka - pobočka Troja

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

V ekoškolce Rozárce získají Vaše děti schopnosti a dovednosti, které jim umožní prožít nejen šťastné dětství, ale i celý dospělý život. Ekoškolka Rozárka je unikátní soukromé vzdělávací zařízení, jehož provozovatelem je nezisková organizace Ekocentrum Podhoubí, která se oblasti moderního vzdělávání věnuje od roku 2005. Při práci s dětmi čerpáme ze zahraničních i tuzemských poznatků o efektivních a interaktivních metodách vzdělávání dbajících na individuální potřeby dítěte a jeho rozvoj. Jako jedna z mála pražských školek nabízíme i letní prázdninový provoz. Usilujeme o vytvoření místa, kde budou učitelé, rodiče a děti partnery. Vytváříme bezpečný prostor pro setkávání a vzdělávání dětí – u nás se děti ani rodiče nemusí bát říct svůj názor. Rozvíjíme celou osobnost dítěte na úrovni vědomostí, dovedností a postojů – učíme se spolupráci, sebereflexi, zdravému sebevědomí i empatii. Děti vědí, že se mohou rozhodovat a svým jednáním věci ovlivňovat – každý den si vybereme co bychom rádi dělali a ve smíšených skupinkách vše s přiměřenou pomocí dospělých zvládneme dotáhnout až do zdárného konce. Vytváříme koncept moderního předškolního vzdělávání a snažíme se jej nabídnout celorepublikově – věříme, že každé dítě si zaslouží kvalitní předškolní výchovu. Vycházíme z moderních pedagogických směrů, základem našeho programu je program ZAČÍT SPOLU – STEP BY STEP, který si získal celosvětovou popularitu mezi pedagogy i rodiči. V naší školce máme také pana učitele, protože děti potřebují ke zdravému vývoji nejen ženský, ale i mužský vzor. Umožňujeme dětem denně pobyt v přírodě, věříme že příroda je úžasná učitelka. Pečujeme o zdravý životní styl dětí prostřednictvím zdravého stravování, dostatku pohybu v přírodním terénu, otužováním venku za každého počasí. Nabízíme podněty přiměřené věku dětí vedoucí k aktivnímu učení pozorováním, experimentováním, zážitky a hrou v přírodě. Podporujeme elementární základy pro odpovědný postoj k životnímu prostředí. V naší školce se nebojíme zvířat, každodenní péčí a kontaktem s našimi školkovými mazlíčky se děti učí empatii a odpovědnosti a získávají nenásilně cenné vědomosti. Součástí denního programu jsou kroužky, které jsou již v ceně a neplatí se zvlášť. Dětem z vícejazyčného prostředí naši pedagogové pomohou se zvládnutím češtiny a začleněním do kolektivu. Patříme do asociace lesních mateřských škol, školka má svůj Školní vzdělávací program (ŠVP), který vychází ze vzdělávacích cílů Rámcově vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávaní (RVP PV), což je závazný dokument poskytující jednotný rámec předškolnímu vzdělávání v ČR. KDY K NÁM MŮŽETE DÍTĚ PŘIHLÁSIT? Přihlášky k zápisu přijímáme celoročně, jsme tu pro děti od 1,5 roku, jsme česká školka, náš tým je ovšem rovněž schopný komunikovat anglicky – přijímáme tak i děti z cizojazyčných rodin, které se chtějí naučit mluvit česky.

> Otevírací doba

denně 7:30 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 7
Ulice: Pod Havránkou 12/2
Telefon: 777 123 690
E-mail: [email protected]

> Komentáře