Matějská pouť | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Matějská pouť

> Termín

28.2.2015 - 19.4.2015

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Matějská pouť se koná v areálu Výstaviště Praha, kde na vás čekají tradiční i nové zahraniční atrakce. Pobavíte se na horské dráze, centrifuze, ve strašidelném zámku, domě smíchu, u střelnic, na kolotočích, houpačkách, skákacích hradech, houpacích lodích nebo na lochnesce. Nejznámější a nejnavštěvovanější poutí v Česku je Matějská, pořádaná každoročně v jarních měsících v areálu pražského Výstaviště. Můžete tu vyzkoušet desítky domácích i zahraničních atrakcí. Po ukončení Matějské pouti bude návštěvníkům parku po celý zbytek sezóny k dispozici cca 22 atrakcí. Mezi nejznámější patří rodinná horská dráha, obří ruské kolo, trojpatrový strašidelný zámek, dům smíchu, řetízkový kolotoč vysoký 50 metrů, bezpočet houpaček a skákacích hradů, staročeská střelnice či stále vyhledávané a oblíbené autodromy. Samozřejmě nechybí stánky s rychlým občerstvením, obvyklým suvenýrem z Matějské pouti bývají orientální cukrovinky a perníková srdce. Součástí Matějské pouti samozřejmě nadále zůstávají i stálé atrakce - např. horská dráha nebo pětatřicetimetrové ruské kolo. Zároveň jsou pro vás po celém areálu připravena rychlá občerstvení, orientální cukrovinky, perníková srdce, hračky a mnoho dalších prodejních stánků. Tradičně proběhne v rámci Matějské pouti akce "Den pro zdravotně postižené děti a děti z dětských domovů a azylových domů". Tato akce je přístupna všem zdravotně postiženým návštěvníkům zdarma včetně doprovodného programu. Oprávněn vstup má osoba s označenou kartičkou nebo TP, ZTP, ZTP/P. Každou sobotu a neděli bude pro rodiče s dětmi připraven vždy zábavný program od umělecké skupiny Medúza na Křižíkově fontáně. Upozorňujeme že program se ruší za špatného počasí (déšť, sníh, silný vítr).

> Otevírací doba

úterý – pátek 14:00 – 21:00 hod.
sobota – neděle 10:00 – 22:00 hod.

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 7
Ulice: Výstaviště, Praha - Holešovice

> Komentáře