Vltaváček - školička, jesle - dětský klub | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vltaváček - školička, jesle - dětský klub

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4  (7x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Hledáte hlídání dětí na Praze 7, péči o děti, večerní hlídání dětí, soukromé hlídání dětí, hlídání miminek, kojenců, batolat? Hlídání v herně? Krátkodobé jesle? Pak je VLTAVÁČEK přesně to co hledáte. Osobní a velmi milý přístup, aktivity šité na míru věku a dovednostem dětí, výlety a mnohem víc najdete ve Vltaváčku. Vzhledem k osobní zkušenosti redaktorky Kamsdětmi.com můžeme tuto školičku vřele doporučit. Redakční článek si můžete přečíst pod nádledujícím odkazem: http://www.kamsdetmi.com/article.html?vltavacek-pomohl-mne-i-malemu-synovi=1&id=1351 Ceny jsou také velmi příznivé a pohybují se od 50Kč/hod. včetně oběda. Co všechno ve Vltaváčku najdete? Činnost odpovídající tempu Vašeho dítěte - veškeré aktivity s dětmi probíhají v příjemné atmosféře - každé dítě má čas na práci, který odpovídá jeho potřebám (dítě u nás neuslyší "Dělej, zase budeš poslední!"...) Individuální přístup (1 lektor pracuje s pěti dětmi) - víme, že je Vaše dítě jedinečné,a tak k němu i přistupujeme - kromě skupinových aktivit se Vašemu dítěti věnujeme během dne i individuálně, všímáme si jeho radostí i starostí - u všech činností vždy zohledňujeme povahu a osobnost Vašeho dítěte (nikdy nikoho do ničeho nenutíme) - víme, jak je důležitá pochvala a povzbuzení pro Vaše dítě Prvky výuky podle M.Montessori - Vaše dítě vedeme v duchu "Pomoz mi, abych to dokázal sám." Tématická dopoledne - každé dopoledne máme pro Vaše dítě připravený jiný program - hudební výchova, výtvarná výchova, angličtina, tělocvik a logopedické hrátky Spolupráce s rodinou - naše dveře jsou pro Vás vždy otevřené - uvítáme Vaše dotazy a podněty Pozitivní prostředí - v naší školičce čeká na Vaše dítě klidné a pozitivní prostředí s mnoha podněty - chceme, aby se Vaše dítě u nás cítilo dobře a bezpečně - v naší školičce jsme "všichni kamarádi" A ještě... - pořádání divadelních představení - oslavy Dne dětí - vánoční a velikonoční program

> Otevírací doba

pondělí až pátek 7:30 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 7
Ulice: V Přístavu 1586/2
E-mail: [email protected]

> Komentáře