Bike Valachy s dětskými závody | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Bike Valachy s dětskými závody

> Termín

11.7.2015

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Jeden z nejlepších hokejistů NHL Jiří Hudler bude osobností BIKE VALACHY – závodu horských kol, který se uskuteční v sobotu 11. července 2015 ve Velkých Karlovicích v rámci třetího ročníku seriálu VALACHY TOUR. Startovní listina se už pomalu plní. Kromě dvou tras pro dospělé budou tradičně připraveny i závody dětí. Ty mají při registraci předem startovné za symbolickou korunu. Start i cíl BIKE VALACHY je u karlovického hotelu Galik, který slouží jako zázemí pro většinu závodů VALACHY TOUR. Dospělí závodníci mají na výběr dvě trasy: delší varianta činí 45 km s převýšením 1 600 metrů a i díky četným terénním a trailovým pasážím bude skutečnou výzvou pro zdatné sportovce. Lehčí fitness trasa nabídne 20 km a 700 metrů převýšení. Obě vystartují krátce po poledni. Dětské závody na kratších tratích od 80 do 3 500 metrů se uskuteční v celkem osmi věkových kategoriích již po 10. hodině. Připraven bude také doprovodný program s testovacím centrem horských kol či sportovních hodinech nebo mobilním masážním salonem. Kategorie dětí na BIKE VALACHY Děti do 4 let 2011 a mladší - závod na odrážedlech (80 metrů) 10:15 Děti do 6 let 2009-2010 závod na 1 okruh před Galikem (250 metrů) 10:20 Děti do 8 let 2007-2008 závod na 1 okruh před Galikem (250 metrů) 10:25 Děti do 10 let 2005-2006 závod na 2 okruhy před Galikem (500 metrů) 10:30 Děti do 12 let 2003-2004 závod na 1 bike okruh okolo Galiku (3,5 km) 10:50 Děti do 14 let 2001-2002 závod na 1 bike okruh okolo Galiku (3,5 km) 10:50 Děti do 16 let 1999-2000 závod na 1 bike okruh okolo Galiku (3,5 km) 10:50 VALACHY TOUR nabízí sportovcům vedle atraktivních tratí v malebné přírodě Beskyd, hodnotných cen a profesionálního zázemí pravidelně také možnost srovnat síly s předními sportovními osobnostmi. Předchozího závodu – květnového duatlonu – se zúčastnil veslař Ondřej Synek. Při BIKE VALACHY se na start postaví známý hokejista Jiří Hudler. Jednatřicetiletý hokejový útočník, jenž se letos v dresu Calgary Flames stal osmým nejproduktivnějším hráčem NHL a před pár dny jako první Čech převzal prestižní ocenění Lady Byng Trophy, zahájil svou hvězdnou kariéru právě na Valašsku - v nedalekém Vsetíně. Do Velkých Karlovic pravidelně míří za relaxací a i v těchto dnech zde odpočívá po hokejové sezóně. Kromě toho, že se postaví na start BIKE VALACHY, bude Jiří Hudler také patronem dětských závodů a v rámci doprovodného programu se mohou návštěvníci těšit i na krátkou besedu a autogramiádu. Seriál VALACHY TOUR, jehož pořadatelem je Resort Valachy Velké Karlovice, zahrnuje v letošním roce celkem pět závodů v různých disciplínách. Dvě akce již proběhly na jaře, po BIKE VALACHY se chystá na 7. srpen ta vůbec nejnavštěvovanější - mini triatlon VALACHY MAN a poté v říjnu terénní běžecký závod BĚHEJ VALACHY. Jednotlivé závody jsou bodově propojeny, kromě dílčích výsledků po jednotlivých akcích jsou tak vyhlašováni a odměňování i absolutní vítězové, letos nově i mezi dětmi. Více: www.valachytour.cz

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Velké Karlovice
Ulice: Hotel Galik v údolí Léskové

> Komentáře