Království železnic zve na Skibiho dráhu zručnosti! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Království železnic zve na Skibiho dráhu zručnosti!

Foto: Zuzana Rybářová

> Termín

24.1.2015 - 25.1.2015
21.2.2015 - 22.2.2015
28.3.2015 - 29.3.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Spojte prohlídku unikátní výstavy s trochou pohybu: v jedné z nejoblíbenějších dětských atrakcí v Praze, v Království železnic, bude kromě propracovaných modelů železnic oblíbená Skibiho cyklistická dráha zručnosti! Jako každý rok, i letos bude dětem v Království železnic v Praze poslední víkend v lednu, únoru a březnu k dispozici překážková dráha zručnosti. Na malé cyklisty tady vždy v sobotu i neděli čekají dětská kola i ochranné přilby. Děti si dráhu vyzkouší pod dozorem asistentek ze společnosti Skibi, které zároveň budou zájemcům rozdávat poukázky na slevu ve výši 200 Kč na případný nákup v prodejnách nebo v e-shopu. Novinkou oproti minulým rokům bude také zařazení odrážedel Puky, takže si dráhu budou moci vyzkoušet i ty opravdu nejmenší děti. „Bezplatně si můžete půjčit pro děti odrážedla, kola a přilby a svěřit je do péče odborníků, kteří jim poradí se správnou technikou jízdy a rodičům třeba zase s výběrem ideální velikosti kola pro vaši ratolest,“ říká Kateřina Princová z pořadatelské společnosti Skibi.cz. Dráha bude v expozici 24. až 25. ledna, 21. až 22. února a 28. až 29. března 2015. Stávající zákazníci Skibi mohou v uvedených datech navíc ušetřit na vstupném: Členové Skibi VIP klubu získají slevu na vstupné do Království železnic ve výši 30 % a fanoušci facebook profilu Skibi získají kupon na vstupenku pro dítě do 15 let k zakoupené základní zdarma (1+1). Adresa: Království železnic, Stroupežnického 23, Praha 5

> Otevírací doba

09:00 - 19:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 5
Ulice: Stroupežnického 23
Telefon: +420 222 367 700,
E-mail: [email protected]

> Komentáře