Plavecká škola Lachmánek - ukázkové lekce | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Plavecká škola Lachmánek - ukázkové lekce

Foto: L.Kolínová

> Termín

15.1.2015 - 30.1.2015

> Hodnocení

4.7  (6x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

PLAVECKÁ ŠKOLA LACHMÁNEK Vás zve na ukázkové (zkušební) lekce plavání dětí. Plaveme s dětmi od ukončeného 5. měsíce a během výuky klademe důraz na individuální potřeby dítěte. PŘIJĎTE SI VYZKOUŠET PLAVECKOU HODINU za standardní cenu 350,- Kč / lekci! ZKUŠEBNÍ LEKCE od 15. do 30. ledna 2015 - vždy po předchozí rezervaci! Tel.: 725 345 000, Mail: [email protected] U NEJMENŠÍCH DĚTÍ během plavecké výuky vycházíme důsledně z individuálního stupně psychomotorického vývoje. Nejde nám tedy o urychlení vývoje dítěte, ale především o jeho zkvalitnění, o vytvoření kladného vztahu k vodě a citu pro vodu a upevnění citové vazby mezi rodičem a dítětem a prohloubení vzájemného porozumění. U STARŠÍCH DĚTÍ, BATOLAT A DĚTÍ DO 4 LET se zaměřujeme na výuku základních plaveckých dovedností a to především na: • zisk přirozeného pohybu ve vodním prostředí • dýchání do vody • kvalitní splývavé polohy na prsou a na zádech • kraulové a znakové nohy • potápění a orientace pod vodou • zvládnutí pádu či skoku do vody – sebezáchranné prvky plavání KDE PLAVEME? S nejmenšími dětmi plaveme v krásném bazénu v centru Prahy. BAZÉN JULIŠ, Václavské náměstí 22, Praha 1 www.lachmanek.cz/kde-plaveme/julis Bazén je velký 9x6 metrů s teplotou vody 30 - 32°C. K bazénu patří oddělené sauny a příjemné prostředí v 8. patře hotelu Juliš, kde se nachází aklimatizační zóna s dětskou hernou a barem s občerstvením. PŘIJĎTE SI VYZKOUŠET PLAVÁNÍ S DĚTMI! TĚŠÍME SE NA VÁS! Plavecká škola Lachmánek www.lachmanek.cz

> Otevírací doba

PO OBJEDNÁNÍ, výběr z termínů
PO 11:30 - 14:00
ÚT 12:30 - 15:30
ST 11:30 - 14:00
ČT 11:30 - 14:00
PÁ 9:00 - 10:00 a 11:30 - 13:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Václavské nám. 22
Telefon: +420 725 345 00
E-mail: [email protected]

> Komentáře