Floristický kroužek pro děti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Floristický kroužek pro děti

Foto: Markéta Keclíková

> Termín

22.1.2015 - 10.6.2015

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Floristický kurz pro děti se koná pravidelně každý týden ve čtvrtek od 15:00 – 16:00 hod. Je možné jej navštívit jednorázově či jej navštěvovat pravidelně každý týden. Děti se naučí základní postupy při vazbě kytic, tvorby květinových aranží, vyzkouší si různé floristické techniky atd. Dozvědí se, jak pečovat o řezané květiny, odkud se k nám dovážejí a jak se pěstují. Budeme si povídat také o pokojových rostlinách a péči o ně . Seznámíme s názvoslovím květin a se základy estetiky, zaměříme se také na tzv. květomluvu a příležitosti, ke kterým se různé květiny darují atd. V kroužku děti pracují jak s dodaným květinovým materiálem z Holandské burzy, tak se sezónními plodinami, které si částečně i samy donesou. Z každého kurzu si děti odnášejí své výtvory domů. Kroužek je vhodný pro školní děti a koná se celých 60 minut. S menšími sourozenci může doprovod počkat v našem hracím koutku. Rodiče mohou být přítomni anebo si naopak můžou v klidu dojít v okolí ateliéru na kávu:-). Ateliér je bezbariérový, psí návštěvy rovněž vítány. Pokud máte zájem kontaktujte nás, prosím na 777 112 115 nebo pište na rosmarino@rosmarino. Nabízíme 10% sourozeneckou slevu a také slevu při pravidelné návštěvě kroužku celé pololetí.

> Otevírací doba

každý čtvrtek 15:00 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 5
Ulice: Drtinova 11
Telefon: 777112115
E-mail: [email protected]

> Komentáře