Advent v Muzeu Karla Zemana! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Advent v Muzeu Karla Zemana!

> Termín

1.12.2014 - 31.12.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Muzeum Karla Zemana pro Vás v prosinci rozšiřuje doprovodný program! Kdy své výtvarné dílny nechává inspirovat Vánoční tematikou. Kromě vzducholodě inspirované filmem Ukradená vzducholoď, proužkovaného kostýmu jako z Vynálezu zkázy, loutky z Vánočního snu, dokreslovačky či trilobita z Cesty do pravěku si ve výtvarných dílnách v prosinci můžete vyrobit originální vánoční ozdoby z filmových pásů, nazdobit si perníčky ve tvaru ponorek, vzducholodí či dinosaurů, vytvořit vánoční přání nebo jmenovky na dárky s motivy ze Zemanových pohádek nebo si vyrobte stylové náušnice, které můžete třeba darovat jako malý vánoční dáreček. Dílny jsou určené pro všechny, kteří mají rádi filmy Karla Zemana a chtěli by se jimi nechat inspirovat při tvoření. Termíny: 6., 7., 13., 14., 20., 21. prosince vždy ve 12-17 h 26., 27., 28., 29., 30. prosince vždy v 11-16 h. Rezervace na výtvarné díly není nutná. Ceník: výroba vánočního přání + jmenovky na dárek - 30 Kč na osobu sada jmenovek na dárky (6 ks) - 30 Kč na osobu výroba vánoční ozdoby na stromeček - 60 Kč na osobu výroba svítící ozdoby na stromeček - 90 Kč na osobu zdobení perníčků - 30 Kč na osobu výroba náušnic - 30 Kč na osobu výroba dokreslovačky s prehistorickými zvířaty - 30 Kč na osobu výroba kostýmů metodou proužkování - 90 Kč na osobu výroba vzducholodě - 90 Kč na osobu výroba látkové loutky - 90 Kč na osobu Dále se v Muzeu Karla Zemana o Vánocích můžete vyfotit ve vánočním triku a fotku poslat jako originální vánoční či novoroční přání! Přijďte také na naše filmové projekce digitalizovaných filmů Karla Zemana! Promítáme: Cesta do pravěku, Vynález zkázy, Baron Prášil, Ukradená vzducholoď a Čarodějův učeň. Filmy můžeme promítat s anglickými titulky. V prosinci promítáme ke každému filmu jako bonus Vánoční sen, první krátký film Karla Zemana s vánoční tematikou. Termíny: 7., 14., 21. prosince vždy v 11, 13, 15 a 17 h. 26., 27., 28., 29., 30. prosince vždy v 11 a 16 h. Dále můžete vánoční kouzlo vložit do svého krátkého animovaného filmu v rámci dvouhodinových workshopů animace, kdy za pomocí stejných postupů, jaké používal Karel Zeman, natočíte svůj vlastní film a to v zimní scéně! Svůj výtvor si samozřejmě odnesete domů na památku nebo jej můžete věnovat jako dárek pod stromeček. Nezapomínáme ani na Štědrý den, při dopolední procházce Vás kromě poetiky Zemanových filmů pohladí po duši i koledy a vánoční písně, které rozezní Saský dvůr. O vánočních svátcích navíc čeká na každého malého návštěvníka malý dárek! Těšíme se na Vaši návštěvu!

> Otevírací doba

Otevřeno denně 10-19 hodin (poslední vstup v 18 hod.)

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Saská 3
Telefon: +420 724 341 091
E-mail: [email protected]

> Komentáře