Rautis - Vánoce po celý rok ve výrobně vánočních ozdob ze skleněných perlí | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rautis - Vánoce po celý rok ve výrobně vánočních ozdob ze skleněných perlí

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Zajímá vás, jak se vyrábí perličkové vánoční ozdoby? Navštivte tradiční ruční výrobu vánočních ozdob ze skleněných perlí. Vyzkoušet můžete i vlastní šikovnost v kreativní dílně Rautis. Při exkurzi můžete sledovat celý proces výroby, od ručního foukání skleněných perliček přes stříbření a barvení až k samotné montáži ozdoby. Okouzlí vás starobylá krása ozdob a obrovská zručnost těch, kteří je vyrábí. A jako vzpomínku na tuto exkurzi si můžete zakoupit vánoční ozdobu v podnikové prodejně nebo si ji sami, pod vedením zručného pracovníka, smontovat v kreativní dílně. Všechny ozdoby jsou značené logem "Krkonoše - originální produkt®". Exkurze začínají vždy v 9, 11, 13 a 15 hodin. O letních prázdninách pak každou hodinu, tedy v 9, 10, 11, 12, 13, 14 a 15 hodin. Kreativní dílna pro veřejnost a firemní prodejna je otevřena každý den od 9 do 17 hodin. Otevřeno je celoročně i o víkendech. Zavřeno je ve dnech 24.-26.12., 31.12. a 1.1. V prodejně je možno zakoupit Turistickou známku č. 1368. V době prázdnin doporučujeme udělat si on-line rezervaci na uvedeném webu.

> Otevírací doba

Otevřeno je denně, včetně víkendů, od 9 do 17 hodin

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Poniklá
Ulice: Poniklá 153
Telefon: 483 300 036
E-mail: [email protected]

> Komentáře