Vánoční Bazááár v Divadle Semafor | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vánoční Bazááár v Divadle Semafor

> Termín

12.12.2014 - 13.12.2014

> Hodnocení

5  (3x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Ve dnech 12.- 13. prosince 2014 proběhne 2.ročník Vánočního Bazáááru opět v Divadle SEMAFOR! Jedná se o kulturně-charitativní akci, jejímž cílem je nejen přítomné návštěvníky pobavit a poděkovat jim za aktivní účast, ale hlavně získat finanční prostředky na podporu dětí z Prahy 6, kteří se nacházejí v obtížných životních situacích. Dobročinná sbírka předmětů, jejichž prodej se uskuteční právě během Vánočního Bazáááru, bude probíhat o víkendech 29-30.11.2014 a 6-7.12.2014 vždy 10 hodin do 14 hodin, Sokol Dejvice (zadní vchod), Dejvická ulice č.2, Praha 6! Zapojit do sbírky se můžete i Vy. Každý máme doma věci, které se nám sice nehodí, ale je nám líto je vyhodit-okoukané hračky, přečtené knížky, CD, DVD, bižuterii, věci do domácnosti, sportovní potřeby atd. Nadační fond Šestý smysl společně s Městskou částí Praha 6 chce takové věci nabídnout ke koupi právě na charitativním Vánočním Bazáááru. Prosím zapojte se i Vy a přineste nepotřebné, ale zachovalé věci do sbírky. Příběhy vybraných dětí, kterým letos konkrétně pomůžete Vaším příspěvkem (nákupem předmětů) naleznete na webu www.nfsestysmysl.cz Kulturní program Bazáááru v pátek otevře pan Jiří Suchý. Sobotní program odstartuje Kašpárek v rohlíku! Všechna vystoupení umělců jsou pro Vás ZDARMA. Pátek (12.12. 2014) Jiří Suchý 18:30 – 19:00 Návštěvníky přivítá svým vystoupením principál divadla Semafor, hudebník, textař, básník, skladatel, spisovatel, filmař, grafik, výtvarník, divadelní režisér Jiří Suchý. HM… 19:30 – 20:30 Vystoupí skupina, která zhudebnila texty českých a francouzských básníků APRIL - 21:00 – 22:00 O závěr večera se postará kapela s širokým repertoárem písní od rock and rollu, přes hity 70. a 80. let k nejnovější produkci. Sobota 13/12/2014 V dětském koutku bude od 14 hodin bavit děti klaun Mireček a také klaunka (animátorka) Leontýnka, která proměňuje děti v kouzelné bytosti :-)!Najednou se z holčiček stanou kočičky, motýlci, víly, berušky a z kluků spidermani, batmani, pejsci, zajíčci apod. Kašpárek v rohlíku 15:30 – 16:30 Nejen děti jistě potěší dětský kabaret s kupou dětských písniček. Live Music Superheroes – 17:00 – 18:00 Návštěvníky pobaví uskupení muzikantů, koketujících s hudebními žánry jako jsou gypsy jazz, swing ,balkán, folklor či kletzmer. Sunflower Caravan – 18:30 – 19:30 Své umění předvede instrumentální hudební skupina. Tata / Bojs – 20:30 – 21:30 Závěrečná tečka hlavního programu bude ve velkém stylu. Vánoční Bazááárek podpoří svým akustickým koncertem hanspaulští rodáci! Moc se na vás těšíme a prosíme sledujte náš web a FB, kde budeme zveřejňovat další informace.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 6
Ulice: Dejvická

> Komentáře