Vidím nevidím - Laterna Magika | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vidím nevidím - Laterna Magika

> Termín

23.11.2014 - 24.11.2014
14.12.2014 - 15.12.2014
25.1.2015
1.3.2015

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Titul s názvem Vidím nevidím připravila filmová režisérka a animátorka Maria Procházková (mj. autorka celovečerních snímků Kdopak by se vlka bál a Žralok v hlavě). Ve svém scénáři se volně inspirovala dětskou knihou Ivy Procházkové Pět minut před večeří.
 Představení Laterny magiky určené rodinnému publiku vypráví příběh holčičky Agátky, která když se narodila, neviděla, a tak svět kolem sebe objevuje především hmatem a sluchem. Pomocí projekcí nám dává nahlédnout i do svých fantazií a představ. Délka představení: 55 minut, hraje se bez přestávky „Důmyslné projekce, názorné a pochopitelné, prvky black light theatre, černého divadla, které umožňuje práci s hranicí světla a tmy, příjemná a pohodová hudba Marka Doubravy, jež vám ještě hodnou chvíli po představení bude mile znít v uších, to všechno jsou umělecké aspekty, které z představení činí jedinečný divácký zážitek nejen pro děti. (…) Dojemný a krásný příběh o poznávání světa všemi smysly, o tom, jak by se k sobě lidé navzájem měli chovat, aby byli na světě šťastní, o tom, jak si vážit všech běžných maličkostí kolem nás a o mnohém dalším, by měl vidět každý, kdo ještě věří v lásku, v ohromující sílu života a zázraky, které mohou lidé učinit sami.“ (Martina Doležalová, Bavte.se, 2013)

> Otevírací doba

od 17:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Národní třída, Laterna Magika

> Komentáře