Festiválek Čáry, Máry, Fuk - světlo, pohyb, zvuk | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Festiválek Čáry, Máry, Fuk - světlo, pohyb, zvuk

> Termín

24.10.2014 - 26.10.2014

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Druhý ročník festiválku, jehož hlavním cílem je intenzivní práce s dětským týmem (tanečníci, hudebníci a mladí grafičtí designeři ve věku 11-15 let). Dětský tým bude po dobu tří dnů pracovat pod vedením choreografky Věry Ondrašíkové, hudebníků Jany Matulové a Stanislava Abraháma a dalšími předními tvůrci. Tvůrčí práce dětského týmu bude směřovat k vytvoření krátké multimediální choreografie, propojující pohyb (tanec) s grafickou projekcí, živou hudbou a zvuky. Workhop bude zakončen veřejnou prezentací v neděli 26.října od 14h. V rámci open stage budou uvedny ukázky z představení Věry Ondrašíkové Nespatřen a vizuální instalace Dana Gregora Netykavka. 24. října – Workshop v rámci Festiválku ČÁRY, MÁRY, FUK – SVĚTLO, POHYB, ZVUK 25. října – Workshop v rámci Festiválku ČÁRY, MÁRY,FUK – SVĚTLO, POHYB, ZVUK Open stage – Nespatřen 26. října – Workshop v rámci ČÁRY, MÁRY,FUK – SVĚTLO, POHYB, ZVUK 14:00 Veřejná prezentace choreografií dětských týmů Open stage – Dan Gregor/ Netykavka

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 3
Ulice: Divadlo Ponec, Husitská 24a/899

> Komentáře