Apres Ski aneb zimní sezona začíná na Náplavce | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Apres Ski aneb zimní sezona začíná na Náplavce

> Termín

29.11.2014 - 30.11.2014

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Už čtvrtý ročník oblíbené akce Après ski se termínově posouvá blíž k zimnímu období. Jedinečný zimní festival v centru Prahy se koná 29. a 30. listopadu na pražské Náplavce. Návštěvníci zjistí, co je v nadcházející zimní sezóně čeká a nemine. Vstup je zdarma. Populární festival zimních radovánek Après ski se letos koná už čtvrtým rokem. Oproti minulým ročníkům ho pořadatelé posunuli blíž k zimě, takže návštěvníci získané informace, novou výbavu nebo třeba skipasy využijí mnohem dříve po skončení akce. 29. a 30.11. se návštěvníci na pražské náplavce Rašínova nábřeží dozvědí,jaká bude nadcházející zimní sezóna. Kam vyrazit za sněhem? Co znamená "lyžovat bezpečně"? Jak poskytnout první pomoc na sjezdovce? Jak nejlépe naučit děti lyžovat? Jak správně nastavit vázání? Jak se starat o lyže či snowboard? Jak na sjezdovku nejlépe obléknout sebe a svoje děti? Tohle všechno a mnohem víc se návštěvníci dozvědí přímo od odborníků na Après ski 2014. Na Náplavce na návštěvníky čekají také stánky s nejnovějším zbožím, které využijí i mimo svah. Prezentovat se budou známá i méně známá lyžařská centra. Après ski nabídne bohatý doprovodný program. Těšit se můžete na opravdovou sjezdovku pro malé i větší děti, lyžařskou a snowboardovou školu, setkání s profesionály nebo soutěže a závody o pěkné ceny. Zimní sezóna zkrátka začíná na Après ski v Praze. Přijďte zjistit, co jste o zimní sezóně ještě nevěděli! Vstup je zdarma.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 2
Ulice: Rašínovo nábřeží

> Komentáře