Krokodýlí Zoo Praha | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Krokodýlí Zoo Praha

Foto: Krokodyli Praha

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4.5  (13x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V unikátní KROKODÝLÍ ZOO PRAHA vystavujeme desítky ŽIVÝCH kajmanů, krokodýlů i aligátorů, včetně vzácných druhů, jejichž populace ve volné přírodě nedosahuje ani 150 jedinců. Krokodýlí ZOO se nachází v Tusarově ulici 1548/39, Praha 7 – Holešovice. Prostřednictvím kvalifikovaných průvodců, kteří jsou k dispozici po celou otvírací dobu, se dozvíte běžně nepublikované zajímavosti ze života krokodýlů i stále nově objevované poznatky, které nám přežívající současníci dinosaurů odhalují jen krůček po krůčku. Expozice živých krokodýlů je spojena s výstavou díla nejlepších českých fotografů divoké přírody. Nabízí návštěvníkům dech beroucí pohled na život exotických zvířat ve volné přírodě. Pro děti máme připravený krásný dětský koutek (posezení), kde si mohou vybarvit obrázky krokodýlků a svá dílka vystavit na obrázkové zdi. Krokodýlí ZOO má velmi dobrou dopravní dostupnost, poblíž sjezdu z magistrály, v těsné blízkosti Holešovické tržnice. Bezproblémové parkování přímo v Tusarově ulici. Je umístěna jen několik desítek metrů od zastávek tramvaje Komunardů a Dělnická, na místo jezdí linky 1, 12, 14 a 25.

> Otevírací doba

Po – ZAVŘENO
Út - Pá: 11:00 - 15:00
Čt: 13:00 - 19:00 (v 18:00 probíhá komentované krmení krokodýlů)
So - Ne: 10:00 - 17:30

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 7
Ulice: Tusarova 1548/39
Telefon: 728492488
E-mail: [email protected]

> Komentáře